Искам да пея. Музиката, която извира от сърцето ми, да

...
Искам да пея. Музиката, която извира от сърцето ми, да
Коментари Харесай

Щерката на Глория издаде супер интимни семейни подробности, а най-голямата лъжа за майка й била...

" Искам да пея. Музиката, която извира от сърцето ми, да бъде чута. Тази година съм си сложила за цел да издам първия си независим албум ". Това призна щерката на Глория Симона Загорова в утринния блок на нова телевизия.

По думите й известността на родителите й са й помогнали: " Те сами дали мощен старт с това, което са постигнали. Това беше плюс. И още е. Има и минус - персоналният ти живот няма да е персонален, всичко е под лупа ".

" Нормално е да наподобявам на майка ми. Визуално и като глас. Но от време на време желая да не ме съпоставят толкоз с нея. Да, пеем, само че в разнообразни стилове ", сподели щерката на известната фолк певица.

" Още от дребна и мама и баща ме научиха да не се преценявам с всичко, което се приказва по мой адрес ", призна към този момент независимата певица.

" Майка ми е огромен експерт. постоянно, когато върша нова ария или клип й го демонстрирам. Само с последния клип я изненадах, тъй като сама си го направих и в следствие й го демонстрирах ", призна Симона .

По думите й майка й в никакъв случай не я е глезила, а по-скоро й е казвала, че човек би трябвало да се бори за всичко, което желае и би трябвало да се бори.

" Тя в никакъв случай няма да каже " Браво! ". Много е сериозна. Винаги ще каже " Не беше доста добре. Дай още! ". Тя е доста взискателна майка, само че и доста грижовна. Когато обаче е почнала да гради кариерата си за мен се е грижела повече баба ", споделя още щерка й.

За развода на Глория и Илия Загоров Симона сподели: " Беше ми мъчно. Беше ми мъчително за това, че няма да ги видя отново дружно. Да пеят, да композират. Но в този момент знам, че по този начин са се случили нещата и е обикновено и по-добре да са разграничени, в сравнение с да се карат. Вече привикнах с това ".

Тя издаде, че двамата в този момент са в " никакви " връзки. Баща й даже не пристигнал на бала й. Тя се явява медиатор посред им.

Симона показа, че майка й от време на време ревнува от приятеля й, само че не пожела да каже кой е той, защото е прочут.

" За всички може би тя наподобява безкомпромисна и извънредно респектираща, само че и тя има своите страхове и неща, за които я боли. Най-голямата неистина, която съм чувала за нея е, че си е удължавала краката или пък, че си е махала ребра ", сподели още отрочето на известната певица.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР