Искам да ме запомнят като почтен човек. Това заяви в

...
Искам да ме запомнят като почтен човек. Това заяви в
Коментари Харесай

Ицо Хазарта: Искам да ме запомнят като почтен човек

Искам да ме запомнят като честен човек. Това съобщи в „ Лице в лице “ по бТВ Христо Петров, прочут като Ицо Хазарта. Той е лидер на листата на „ Продължаваме промяната “ в 25 МИР-София.

Петров изясни, че решил да се причисли към тази партия, тъй като в лицето на Кирил Петков и Асен Василев е видял предпочитание и капацитет да се извърши смяна у нас.

„ На мен ми трябват сътрудници, а не началници. С Кирил Петков поговорихме какво може и какво би трябвало да се направи. Той ми сподели нещо, което съм си мислел постоянно, че имаме доста хубава работа – и той, и аз. Но един ден всеки от нас си отива и мисълта, че си имал опция да окажеш помощ, а не си го направил – не желая да е последната ми мисъл “, сподели музикантът.

Относно проблема с поданството на Кирил Петков, претендентът за народен представител съобщи, че тази тематика се изкарва на дневен ред от хора, които ги е боязън от някогашния министър на стопанската система. Петров уточни, че е подписал декларация за честност, както всички останали от екипа на Политическа партия.

„ Почтеност е, когато си в политиката – да използваш властта за положителното на обществото, а не да уредиш себе си. Със сигурност познавам по-почтени хора от мен, само че знам по какъв начин би трябвало да наподобява почтеният човек и доста ми се желае споменът, който остане след мен – да е на подобен “, разяснява Петров.

Музикантът разяснява, че зеленият документ за ограничение на пандемията е работещо решение, тъй като в страните, в които се ползва – има резултати. Той изясни, че към този момент се е ваксинирал.

На въпрос кой политик е трансформирал България, той отговори Васил Левски. Обясни, че в Народното събрание ще работи в бранш „ Образование “. Призна, че в случай че почувства, че е ненужен - ще се откаже от политиката.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР