"Искам да кажа ясно, че не поощрявам сътрудничество с ВМРО

...
"Искам да кажа ясно, че не поощрявам сътрудничество с ВМРО
Коментари Харесай

Сидеров хвърли бомба за заговор на Цветанов, Симеонов и Каракачанов

"Искам да кажа ясно, че не насърчавам съдействие с Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ на тези локални избори, както и евентуално на всички последващи ".

Това съобщи в ефира на Нова телевизия водачът на "Атака " Волен Сидеров.

"Валери Симеонов и Красимир Каракачанов постъпиха по лицемерен метод. Там предвиждам и една игра от страна на двете партии. Те ще бъдат подкрепени от господин Цветан Цветанов. Така наподобява, тъй като Симеонов излезе с революционно изказване ", добави политикът.

"И двете партии обмислят извиване на ръцете, прилепяне или някаква своя игра, в която Цветанов взе участие. Имам данни, че тук-там в страната част от структури на ГЕРБ ще поддържат НФСБ и Вътрешна македонска революционна организация, които от своя страна ще играят в композиция против ГЕРБ ", разкри Сидеров.

"Валери Симеонов постоянно е показвал своята непосредственост с Цветанов. Каракачанов си мълчи, т.е. се съгласява с Валери и не се разграничава от него.

Волен Сидеров разяснява и опцията да се кандидатира за кмет на София:

"Не е изключен подобен вид, тъй като виждам там една неизясненост, два месеца остават до изборите. Това е основно място. Няма да играя подли и подли игри, както го замислят Каракачанов и Симеонов, дружно с Цветанов.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР