Искам да честитя рождения ден на всички червено-бели сърца, на

...
Искам да честитя рождения ден на всички червено-бели сърца, на
Коментари Харесай

Тодор Янчев: Честитя рождения ден на червено-белите сърца

" Искам да благопожелавам рождения ден на всички " червено-бели " сърца, на всички, които обичат ЦСКА. Това е една богата история и цветущ празник на всички ", съобщи треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев на конференция преди мача със Славия.

Наставникът показа, че Бирсент Карагарен и Ивайло Чочев са на линия за столичния конфликт.

Ние срещаме един от доста положителните тимове. Не е загадка, че във Славия мина огромна част от моята кариера и мога да приказвам единствено с почитание. Част от контузените ни играчи се завръщат. Чочев е добре и тренира наедно с останалите, Карагарен също. Щастлив съм, че ще мога да разгадавам на двама съществени играчи. Ще преценим до самия мач какъв брой ще са подготвени.

Винаги, когато има една треньорска промяна, има избран подтик в тима. Очаквам да бъде позитивна настройката в Славия. Що се отнася до Загорчич, той сподели, че в действителност работи добре. Винаги, когато побеждаваме у дома, ни дава самочувствие. Зависи настройката, по какъв начин тимът ще влезе в мача, строго самостоятелно е ", сподели той.

ЦСКА 1948 също означи годишнината на ЦСКА. Както е известно, през днешния ден се навършват 75 години от основаването на „ аления ” клуб.

Ето какво написаха от ЦСКА 1948:

ЦСКА на 75! Честит рожден ден на нашия обичан и незаместим тим!

Днес се навършват 75 години от основаването на най-великия и титулуван български футболен тим - ЦСКА. Една безгранична и необяснима обич, излъчена през генерации и минала границите на просто футболен клуб.

Днес, на 05.05.2023, 75 години след основаването на ЦСКА, ние продължаваме да браним достойнството и моралните устои заложени в ДНК-то от генералите основали този популярен клуб. Защото ЦСКА е знак на успеха, потвърдил през годините своето великолепие и класа, постигнал неповторими и ненадминати триумфи и основал славни имена, оставили диря в златните страници на " Армейската " история.

Във времена на бурни събития и компликации споходили обичания ни клуб, марката ЦСКА задължава да се борим и върнем победния марш на тима. Клуб основан да побеждава и ражда първенци.

ЦСКА ЗАВИНАГИ!
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР