Искам да благодаря на всички структури на МВР, на доброволците

...
Искам да благодаря на всички структури на МВР, на доброволците
Коментари Харесай

Таткото на изчезналия Сашо от Перник обяви голяма парична награда

Искам да благодаря на всички структури на Министерство на вътрешните работи, на доброволците и на безусловно всички, които се включиха и търсят Сашо. От два дни беседвам с другари и защото времето напредва, а аз съм обезверен, желая да разглася премия от 100 хиляди лв. за този, който докара Сашко. 

Това съобщи пред публицисти бащата на изчезналия Сашко от Перник нотариусът Александър Цветанов, съобщи " 24 часа ".

" Не желая да разясня какво влиза в тази сума, значимото е да намерим детето ", добави той.

Александър Цветанов също съобщи, че с майката на Сашко поддържат контакт, като отхвърли изказванията, че майката е имала предпочитание да вземе детето при себе си и съобщи, че е разведен от три години и дава отговор единствено за личните си дейности.

До в този момент никой не е търсил бащата на изчезналия преди 8 дни Александър, с цел да желае откуп, само че към момента една от версиите е похищение. Именно към нея го води и бащинското му възприятие, тъй като по негови думи детето има добра ориентировка и не е склонно да избяга.

Една от версиите е, че детето е отвлечено и аз имам такова възприятие като татко, тъй като Сашко е добре с ориентацията, той може самичък да иде до парка и да се прибере. Не знам дали е похитен, никой не ме е заплашвал, посочи той.

Вчера Александър Цветанов мина проучване на полиграф, което удостовери, че споделя истината. Освен това очевидци удостоверяват, че двамата със сина му са били в подножието на Голо бърдо на 11 ноември следобяд.

По издирването на 12-годишния Сашко бе извършена най-масираната акция до момента в Пернишко. Освен сили на полицията, жандармерията, БЧК, избавителни служби и така нататък, в издирването се включиха и хиляди доброволци.

Александър изчезна на 11 ноември при разходка в локалната планина Голо бърдо, припомня Българска телеграфна агенция.

 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР