"Искам да благодаря на всички, които участваха в дискусията и

...
"Искам да благодаря на всички, които участваха в дискусията и
Коментари Харесай

Цветанов: Призовавам президента да наблюдава внимателно работата по избор на конституционен съдия в НС


"Искам да благодаря на всички, които участваха в полемиката и чуването на Красимир Влахов, както и на тези, които демонстрираха разпоредителност. Предложението за Влахов бе направено от Политическа партия ГЕРБ и Обединени патриоти ", съобщи от парламентарната естрада Цветан Цветанов, ръководител на ПГ на ГЕРБ.

„ Благодаря на Политическа партия „ Воля “ и Движение за права и свободи, които изявиха предпочитание да създадат срещи с Влахов. Това, което сподели българския парламент е още едно доказателство за бистрота. Имаше укор от народен представител от левицата, че се прави нещо скрито и подмолно, имам предвид господин Свиленски “, добави той.

„ Колегите от ляво, когато излизате и говорите, че има нещо подмолно, в този момент е моментът да дадете своята оценка за процедурата и претендента. Ако не го извършите през днешния ден, нямате право да бъдете съдници по-късно. Не считам, че Българска социалистическа партия би трябвало да бъде една популистка партия и да се заиграва със страховете на хората “, сподели още ръководителят на ПГ на ГЕРБ.

„ Призовавам президента да бъде деликатен и да следи деликатно работата по желание на парламентарен арбитър в Народно събрание и да организира също разисквания, когато разгласи своя претендент за Конституционен съд “, съобщи Цветанов.

„ От ПГ на ГЕРБ ние ще подкрепим Красимир Влахов “, приключи още той.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР