Искам да благодаря на моите футболисти, на моя щаб, с

...
Искам да благодаря на моите футболисти, на моя щаб, с
Коментари Харесай

Илиан Илиев не знае дали остава

" Искам да благодаря на моите футболисти, на моя щаб, с които прекарахме страхотни моменти през този сезон. В този миг бих заменил тази премия, в случай че можеше това, което сполетя Черно море, да не се беше случвало ", съобщи печален наставникът на Черно море Илиан Илиев, който бе избран за Треньор на годината в 19-ата анкета " Футболист на футболистите ". Варненецът призна, че “моряците” са минали през детектора на лъжата, откакто се развихри сериозен скандал по съмнения, че половината тим е играл симулативно против ЦСКА-Сф при домакинската загуба с 1:3.
“Поне на мен никой не ми е споделил, че момчетата, които напуснаха в сряда, са го създали заради извънфутболни аргументи. А другояче на Ради Василев и Кононго им бяха препоръчани контракти, само че те взеха решение да продължат кариерите си отвън България. Другите момчета избраха да потърсят други тимове, защото нямаха доста късмет за изява ", показа Илиев. Той отхвърли да разяснява въобще дали приема изказванието, че футболистите му са играли симулативно и са се провалили на детектора на лъжата.
" Смятам, че това е неуместно. Никой треньор не има вяра в сходни неща. Във футбола всеки бърка, а най-вече треньорите. За тези 7-8 дни не можем да осъзнаем какво се случи. Нашите почитатели също не схващат. Доста е неприятно.
Ако зависеше от мен, аз нямаше да освободя никого. В сряда от управлението просто ми споделиха, че не мога да разгадавам на тези играчи”, разясни Илиев.
А на въпроса “Как се е чувствал, откакто толкоз доста е дал като футболист и треньор, да минава на детектор на лъжата”?, легендата на Левски съобщи: “Със сигурност на никого не е прелестно, само че беше непринудено. Всеки може да откаже, защото не е подложен до стената. Може да каже, че не желае и точка. Никой не сме задължавали.
По принцип имам контракт с Черно море. Ще бъде мъчно, защото се разделихме с 10 играчи и би трябвало да вземам 10 нови. Ще преценяваме”, приключи Илиев, който има контракт за още един сезон с “моряците”.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР