Искали ли сте някога да живеете в свой собствен замък

...
Искали ли сте някога да живеете в свой собствен замък
Коментари Харесай

Три скъпи и впечатляващи замъка, които можете да наемете

Искали ли сте в миналото да живеете в собствен личен палат и да се чувствате като крал или кралица? Е, към този момент имате този късмет, написа profit.bg.

Можете да наемете някой от идващите крепости, които ще ви пренесат в минали времена и ще ви накарат да изпитате част от духа на монарсите.

Но имайте поради единствено едно. Те напълно не са евтини и налични за всеки. Но въпреки всичко преживяването няма цена.

Замъкът Торнбъри



Това епично имение в Югозападния район на Англия е единствено на към два часа път с кола от Лондон. Точно на север от Бат и Бристол, Торнбъри е единственият палат в жанр Тюдор, отворен като хотел.

Разходете се по земята, по която са се разхождали крал Хенри VIII и Ан Болейн по време на медения си месец. Това 500-годишно имение може да одобри до 40 посетители и е ваше за към 70 000 паунда на седмица.

Шато де Фархевил, Франция



На към един час отвън Париж, този замайващ палат може да бъде и вашият частен остров. Имотът разполага със независим спа център, спектакъл, цветна градина, хеликоптерна площадка. Можете да наемете 22-те спални за към 23 000 паунда на вечер.

Замъкът Гленап, Шотландия



Този замайващ парцел се намира на западния бряг на Шотландия, на 75 благи южно от Глазгоу. Замъкът е ситуиран на 36 акра с аспект към крайбрежните води на Firth of Clyde. Можете да резервирате 28-те стаи за към 85 000 паунда на седмица за до 50 посетители.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР