Исках да си купя електромобил, но Нанков ми каза Ще

...
Исках да си купя електромобил, но Нанков ми каза Ще
Коментари Харесай

Борисов иронизира Кирил Петков от Ловеч: Исках да си купя електромобил, ама няма. И батерии няма

Исках да си купя електрически автомобил, само че Нанков ми сподели " Ще си купиш различен път. То и акумулатори няма ". Както е тръгнало и ток няма да има ". Това сподели пред симпатизанти в Ловеч водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Така той за следващ път нападна " Продължаваме промяната " и в частност Кирил Петков. На 10 юли 2021 година Кирил Петков, тогава длъжностен министър на стопанската система, и представители на немската компания Nеxt.е.GО подписаха меморандум за изграждане на цех за произвеждане на електрически коли в Ловеч. Бе посочено, че инвестицията, привлечена от Автомобилния клъстер в България, ще бъде към 140 млн. евро, като до края на 2021 година се очакваше да бъдат разкрити 1000 нови работни места.

" Минах да видя, може пък да е правилно. Стъкло! Фотоволтаичен парк с един човек защита ", добави Борисов. Лидерът на ГЕРБ насочи и различен укор към Петков. " Минах и около язовира. Пълен е. А там си направиха предизборната компания ", уточни още Борисов. Също като длъжностен министър на икономиката Петков посети водоема, кръстен " Пазар дере " до Ловеч през юни 2021 година. Там разгласи, че са дадени 2.35 млн. лева, а язовирът е празен и не задържа вода. Освен това междуведомствената група, направила инспекцията, открила, че употребяваните материали са платени на в пъти по-високи цени от пазарните.

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР