Ищар ще взриви сцената на парк " Македония" тази вечер

...
Ищар ще взриви сцената на парк " Македония" тази вечер
Коментари Харесай

Часове преди старта на най-голямото лятно музикално събитие в Благоевград! Уникалната Ищар: Влюбих се в Облаче ле бяло веднага щом я чух! Обичам българското сирене, баница и розова вода

Ищар ще взриви сцената на парк " Македония " довечера в 22 часа
Най-голямото музикално събитие през това лято в Благоевград несъмнено е "South West festival ". Пресконференцията, която се състоя този следобeд в парк "Македония " бе със специфичното присъединяване на израелската музикална звезда Ищар.

Тя се трансформира в сензация на международната музикална сцена с незабравимите части “Horchat hai caliptus” и “Last Kiss” от нейния дебютен солов албум “Isthar: The Voice of Alabina “, които ще извърши още довечера на сцената.

Ексклузивно ще бъде и осъществяването и на "Облаче ле бяло ", в която се е влюбила още незабавно щом я е чула. През двете години на пандемия показа че извънредно доста и е липсвала точно близостта с публиката. Всеки път, когато има опция да пристигна в България обича да си купува сирене, розова вода и да хапне обичайна българска баница.

Лятото я чака най-вече работа и както се пошегува самата тя ще бъде цялостен месец без децата си, с цел да може те да си починат от нея..!
Хедлайнер довечера е Ищар, която ще излезе на сцената в 22 часа. Първи на сцената на 25 юни ще се качат "Керана и Космонавтите " от 18 часа, а в 19 часа

Мария Илиева ще извърши едни от най-известните си шлагери.
Малко след 20 часа на сцената ще излезе и Любов Киров.
Втората фестивална вечер ще стартира в 18 часа с Алекс Раева и Mind tips, а от 19 часа българските орнаменти в музиката ще показват „ Оратница “.

Етномузика с нетипично звучене ще свирят от 20:15 часа „ Балканджии “, които ще подгреят сцената за хедлайнера на втората вечер – Горан Брегович.
Нека се насладим на това необикновено музикално прекарване проведено от община Благоевград, “Art Stage and Fest”, взаимно с Bulgarian Live Music.

Бетина Григорова

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР