Иртиш изгони позорно Димитър Димитров и помощниците му Петър Колев

...
Иртиш изгони позорно Димитър Димитров и помощниците му Петър Колев
Коментари Харесай

Иртиш гони позорно Херо

Иртиш изгони позорно Димитър Димитров и помощниците му Петър Колев и Георги Чиликов. Макар че договорите им още не са публично прекъснати, тримата не са допускани до тима. Клубът даже беше изловен в неистина по отношение на статута на Херо, който прекара общо 3 сезона в 2 разнообразни интервала в Павлодар. Ден след раздялата медии в страната разкриха за ужасните дейности по отношение на Херо и помощниците му, които могат да доведат до глоба за клуба. По време на последната подготовка преди мача против Жетису (0:3) персонално ръководителят на регион Павлодар пристигнал на терена и изгонил Херо от заниманието пред очите на играчите.

Договорът на българина обаче не бил преустановен и на идващия ден той отишъл на стадиона, с цел да извърши уговорката си и да води тима в мача. Охраната не го позволила на територията на оборудването, макар че българинът е имал предпочитание да бъде отпред на отбора в тази среща. Вследствие на това дуелът е бил управителен от треньора на вратарите Андрей Ненашев. " Не знам за какво треньорът не беше на стадиона. Моята информация е, че никой не е уволнявал Димитър. Защо не е бил на стадиона, аз не мога да отговоря ", сподели Ненашев.

" Никой не е уволнявал никого. В момента Димитров си има контракт. Не знаем за какво не е бил на стадиона за мача с Жетису ", разяснява шеф от клуба пред vesti.kz.

След като не е бил позволен до стадиона, наглостта на шефовете на Иртиш траяла. Малко по-късно Херо получил СМС от управлението с въпрос за какво не се е появил на мача. Според изданията виновността за тази развръзка е напълно на шефовете, които се опитвали да прикрият управителната си неплатежоспособност, като си измият ръцете с треньора.

Очевидно двете страни няма да се разделят другарски, а договорът ще бъде разкъсан до дни.

Срещу Жетису Иртиш позволи четвърта поредна загуба, а другояче минава за един от най-успешните казахстански клубове. Той се свлече до 9-о място от 12-те тима в елита единствено с 6 т. Нещо повече, в тези дуели Иртиш даже не означи гол. Този сезон в 8 кръга павлодарци са с общо 6 провали.

Димитров може да сезира ФИФА по проблема, което ще докара до съществени наказания за Иртиш поради възпрепятстването му да извършва служебните си отговорности при към момента настоящ контракт.

Бившият народен селекционер

е измежду разновидностите за нов треньор на Левски, а другият е Петър Хубчев. Възможно е и двамата да дойдат на " Герена ", като Херо бъде назначен за състезателен шеф. Той има сходен опит, откакто преди години заемаше за малко този пост в Ботев Пд, когато треньор на " канарите " беше Мъри Стоилов, само че с банкрута на КТБ двамата небрежно напуснаха.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР