Ирландската певица Шиниъд О`Конър разказа в интервю за популярното сутрешно

...
Ирландската певица Шиниъд О`Конър разказа в интервю за популярното сутрешно
Коментари Харесай

Шиниъд О`Конър шокира с разкритие за Принс

Ирландската певица Шиниъд О`Конър описа в изявление за известното утринно тв предаване „ Добро утро, Британия “ по какъв начин Принс преди време се опитал да я набие.

Не за пръв път тя приказва за различията си с музиканта от Минеаполис, само че този път разкрива доста повече незнайни детайлности за единствената й персонална „ плашеща “ среща с създателя на най-успешния й сингъл Nothing compares 2 U.

Пред водещите на токшоуто Пиърс Морган и Сузана Рейд певицата се изповядва:

„ Беше шокиращо прекарване. Покани ме една вечер в дома си в Лос Анджелис и аз по най-глупавия метод отидох сама. Бяха ми обяснили, че е подразнен от обстоятелството, че аз, въпреки да не съм му протеже, бях одеве записала Nothing compares 2 U. Затова той изиска да ме продуцира и в никакъв случай да не изговарям мръсни думи в интервютата си. Аз му споделих „ Забрави! “ и той се опита да ме нападне. Качи се на горния етаж и взе една възглавница, в която беше скрил нещо тежко и ме погна. Аз избягах в градината и се скрих зад едно дърво “.

После Шиниъд изяснява, че гонитбата траяла към автомобила му, като тя го заплювала, а Принс се мъчел да я удари с възглавницата. Певицата в суматоха звъннала на звънеца на прилежащата къща – нещо, което татко й я бил посъветвал да прави постоянно, в случай че изпадне в сходна обстановка.

„ Убедена съм, че по това време Принс беше жертва на резултатите на някаква рискова дрога “, акцентира тя. Оттогава О`Конър повече не се била срещала с Принс и твърди, че не е единствената, на която той е посягал.

„ Едно от девойките от негова група влезе в болница със счупени ребра “, сподели ирландката и на финала на изявлението прикани и други дами, нападани от Принс, да опишат историите си. За момента никой от антуража на умрелия през 2016 година прочут артист не е коментирал изказванията й.

След 5 години безмълвие и съществени ментални проблеми Шиниъд О`Конър се завърна на музикалната сцена.

Преди десетина дни тя се качи на подиума на ирландския вид на телевизионното токшоу The Late Late Show, с цел да извърши нова версия на композираното през 1985 година от Принс парче Nothing Compares 2 U, с което тя реализира международна популярност през 1990-а, както и кавър на A Rainy Night in Soho на Pogues.

Певицата бе с обичайно мюсюлманско облекло и хиджаб, защото преди година одобри исляма, променяйки името си на Шухада Садакат.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР