Ирландска медицинска сестра публикува пост в Туитър, който бе разпространен

...
Ирландска медицинска сестра публикува пост в Туитър, който бе разпространен
Коментари Харесай

Медсестра публикува разкри заплатата си и шокира всички

Ирландска здравна сестра разгласява пост в Туитър, който бе публикуван от десетки консуматори по целия свят. В него тя споделя фотография на фиша за заплатата си, показвайки какъв брой тъкмо е възнаграждението й за тежка и усърдна работа и наряди. Джоана Хики популяризира фотографията около продължаващия спор нарастване на заплатите сред Ирландската организация за медицински сестри и акушерки (INMO) и държавното управление.

От фиша на Джоана излиза наяве, че за две седмици нейното чисто възнаграждение е 1,120.80 евро (£ 1,000.24), което съгласно потребителите е напряко „ шокиращо “. В мненията си под поста Джоана разяснява, че в случай че работи няколко уикенда или нощни смени надалеч от детето и брачна половинка си, може да завоюва в допълнение Евро 100 (£ 89.24).

Медицинската сестра се вбесила след изявление на член от държавното управление, който твърдял, че колежките й от сектора получават към 57 000 евро годишно. " Работата ми е извънредно тежка и натоварена, работя с хора, получили тежки контузии, сепсиси или с нестабилна хемодинамика, депозирам О2, вземам участие в спасяването им. Често работя и неща, които не са вписани в длъжностната ми характерност ", разкрива младата жена и прибавя, че й се постанова да работи в допълнение.

Обикновено стартира работа към 07:45 ч. и свършва в 20:45 ч. Постът на здравната сестра провокира десетки мнения на хора, които й изпращат поддръжката си и пишат, че се възхищават на това, което прави, написа блиц.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР