Ирландецът Лиън Рийд заяви, че финал на 200 метра на

...
Ирландецът Лиън Рийд заяви, че финал на 200 метра на
Коментари Харесай

Лиън Рийд се прицели най-малко в олимпийски финал на 200 метра в Токио

Ирландецът Лиън Рийд съобщи, че край на 200 метра на Олимпийските игри в Токио следващата година е неговата цел най-малко за 2021 година 26-годишният бронзов медалист от Игрите на Британската общественост има високи упоритости.
View this post on Instagram
on Feb 14, 2020 at 8:40am PST

“Искам да направя дубъл на националното състезание и да тичам допустимо най-близо до 19 секунди - това е фантазията ми. След това на Олимпийските игри желая минимум финал”, показа пред радио BBC спринтьорът, който организира част от своята подготовка със международния рекордьор и олимпийски първенец на 400 метра Уейд ван Нийкерк в РЮА.

View this post on Instagram
on Oct 20, 2020 at 11:10am PDT
Рийд завоюва своя орден от Игрите на Бритарската общественост през 2018 година в годината, когато смени своята народност и пое от Англия към Ирландия.

Спринтьорът даде и съвет към родените във Англия спортисти: “Винаги съм казвал на хората, че в случай че могат да изоставен Британската атлетика, да го създадат.

Аз бягах за страната си от 15 до 20-21 години и завоювах медали на всяко съревнование, на което ме канеха да вземам участие. Бях модел за подражателство и правех визити в учебни заведения.

Следващото нещо, което знаех, е: ‘нямаме потребност повече от теб, ще изберем някой друг’ – това не е преданост, не е пояснение, не е нищо.

View this post on Instagram
on Oct 18, 2020 at 6:51am PDT
С тима на Ирландия беше просто като влизане в семейство и не мога да обясня какъв брой удивително е за мен да бъда част от това.

Мога просто да се обадя на шефа на Ирландската атлетика, с цел да си приказваме – просто, с цел да се убедя, че всичко е ок. Никога не бих могъл да направя това с Британската атлетика”, добави Рийд.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР