Иржи Лехецка отпадна в първия кръг на турнира по тенис

...
Иржи Лехецка отпадна в първия кръг на турнира по тенис
Коментари Харесай

Иржи Лехецка отпадна от турнира в Стокхолм

Иржи Лехецка отпадна в първия кръг на шампионата по тенис на твърда настилка в Стокхолм (Швеция) с награден фонд от 673 хиляди $. Поставеният под номер 6 чех загуби изненадващо с 3:6, 5:7 против квалификанта Дино Призмич. 

18-годишният хърватин реализира три пробива в дуела против единствено един в интерес на Лехецка и завоюва при първия си мачбол. Това е едвам трети триумф в интерес на Призмич на равнище АТП.

" Много съм благополучен от моето показване. желая да благодаря на всички, които ме поддържаха тук. Това в действителност значи ужасно доста. Ще продължа да пробвам и да давам всичко най-хубаво, на което съм кадърен. Не желая да се слагам напрегнат. Искам да играя тенис и да се представям на равнище ", съобщи Призмич след успеха си против Иржи Лехецка. 

В идващия кръг хърватският тенисист ще се изправи против Роберто Баутиста-Агут или Елиас Имер. 

Лоренцо Сонего също се класира за втория кръг след победа против Душан Лайович с 4:6, 6:3, 6:4 за два часа и 19 минути. 28-годишният италианец има 3 победи в 4 мача против сърбина. 

Сонего ще играе против квалификанта Павел Котов или Кристофър Юбанкс, седми подложен в схемата на шампионата в шведската столица.

Сърбинът Миомир Кецманович също продължава напред в Стокхолм, откакто отстрани представителя на домакините Карл Фриберг с 6:4, 6:2.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР