Ирина Тенчева демонстрира нездравословна суета и очевиден страх от остаряването,

...
Ирина Тенчева демонстрира нездравословна суета и очевиден страх от остаряването,
Коментари Харесай

Суета или страх от старостта? Ирина на Иван си крие годините...

Ирина Тенчева показва нездравословна суетност и явен боязън от остаряването, което си проличава от обстоятелството, че крие годините си и се тормози да се появи по-неглиже измежду хора.

Дори когато е на плаж, дамата на продуцента Иван Христов държи да наподобява като грандама и не пропуща да постави червило. Това се вижда от серия фотоси, които русокоската пуска в обществените мрежи.



От тях излиза наяве, че тя, с изключение на да пийва край вълните – по кое време кафе, по кое време нещо по-силно, поставя яркочервено червило, което отдалече бие на очи. Така, в случай че някой папарак инцидентно я щракне за жълтата преса, ще стане ясно, че най-хубавата майка е и доста стилна дама. А при положение, че не я щракнат, Ирина се грижи сама да се снима и да демонстрира на почитателите си по какъв начин би трябвало да наподобява на плажа една жена, която държи на себе си, написа hotarena.net.

Най-новата фотография на русокоската е с чаша кафе. Тя я разяснява с думите „ Кафе с панорама ”. Не е ясно дали гледката включва единствено пясък, скали и вода, или има и нещо още по-любопитно на плажа, с което Тенчева плакне очи.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР