Клиниката по съдова хирургия в УМБАЛ Бургас ще проведе профилактични

...
Клиниката по съдова хирургия в УМБАЛ Бургас ще проведе профилактични
Коментари Харесай

Безплатни прегледи за разширени вени започват в УМБАЛ Бургас

Клиниката по съдова хирургия в УМБАЛ Бургас ще организира профилактични прегледи за разширени вени. Кампанията е част от цялостната стратегия на Клиниката за предварителна защита на съдовото здраве, оповестяват от болничното заведение. Целта е да се предотвратят венозни болести и произлизащите от тях затруднения.

Прегледите стартират на 13 май и ще се организират до края на месеца с авансово записване на час на тел. +359 87 935 7681. Телефонът е деен сред 10 и 12 ч. в делнични дни до привършване на часовете. Направление от персонален доктор не е належащо.

През пролетта и при започване на лятото се обострят недоволствата от тежест в краката и отоци, изключително при страдащите от разширени вени. Към тях са ориентирани и прегледите. Могат да се запишат всички, които имат недоволства от забележими капиляри по кожата, тежест в краката, оток по подбедрици и/или глезени, незадълбочено разширени вени, промени в цвета на кожата по краката, „ сълзящи “ рани.

По време на прегледа всеки пациент ще получи информация за положението на венозната си система и преценка за потребността от лекуване.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР