Ирина Шейк изглежда се радва на ваканция в края на

...
Ирина Шейк изглежда се радва на ваканция в края на
Коментари Харесай

След романса с Том Брейди: Ирина Шейк и Брадли Купър заедно на почивка

Ирина Шейк наподобява се радва на почивка в края на лятото с някогашния си Брадли Купър на фона на неотдавнашния си разказ с Том Брейди.

Irina Shayk and Ex Bradley Cooper Go Topless on Vacation Amid Tom Brady Rumors
— MSN (@MSN)
В поредност от фотоси, споделени в нейното Instagram Story в събота, съветският супермодел може да бъде забелязана да театралничи топлес на каменист крайбрежен терен. Тя стратегически покрива гърдите си с ръце.

Интересното е, че тя разгласява селфи без риза на Брадли Купър, който лежи на каяк на същото място.

Topless Irina Shayk vacations with shirtless ex Bradley Cooper amid Tom Brady romance
— Caboose (@geraldboligjr)
37-годишната Шейк и 48-годишният Купър се разделиха през 2019 година след четири години дружно . Двамата споделят 6-годишната си щерка Леа Де Сейн.

Въпреки че настоящето им положение на връзката е неразбираемо, разгорещените фотоси идват, откакто брюнетката се сближи с Брейди.

Преди съвсем две седмици Шейк и пенсионираният 46-годишен куотърбек от НФЛ бяха снимани на излизане от еднакъв петзвезден хотел в Лондон.

Папараци ги уловиха да напущат шикозния хотел рано сутринта - единствено с пет минути разлика.

Шейк и Брейди за първи път направиха заглавия с романса си през юни. По това време медиите извънредно оповестиха, че супермоделът се е „ хвърлила “ на някогашния футболист, когато двамата участвали на сватбата на милиардера търговец на творби на изкуството Джо Нахмад в Сардиния, Италия.

Мениджърът на Шейк обаче отхвърли изказванието, като сподели, че това е „ изцяло измислено “.

На идващия месец двойката преспа в дома на Брейди в Лос Анджелис. Прясно свободният състезател бе сниман да гали нежно лицето на модела в колата си на червен светофар.

Bradley Cooper and Irina Shayk vacationing together amid Shayk’s romance with Tom Brady.
— Buzzing Pop (@BuzzingPop)
Междувременно източници споделиха през юли, че Купър не се тормози от зараждащия се разказ на някогашната му със звездата от NFL.

„ В момента той заема изчаквателна позиция “ , сподели вътрешният човек. „ Брейди и Шейк не са заявили любовта си. Това може да завърши след две, три седмици. "

irina shayk
— ❦ (@thesoftestaura)
Романтичната връзка на Брейди с Шейк следва развода му с Жизел Бюндхен през октомври 2022 година след 13 години брак.

Бившите съпрузи имат наследник Бенджамин на 13 и щерка Вивиан на 10. Той също е татко на 16-годишния наследник Джак от предходната му връзка с Бриджит Мойнахан.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР