Ирина Шейк е стеснила кръга си значително, пише RadarOnline. Източници

...
Ирина Шейк е стеснила кръга си значително, пише RadarOnline. Източници
Коментари Харесай

Ирина Шейк обърна гръб на приятелите си, за да даде шанс на връзката си с Том Брейди

Ирина Шейк е " стеснила кръга си " доста, написа " RadarOnline ". Източници пред изданието настояват, че е решена да даде късмет на Том Брейди, даже в случай че това значи да скъса връзките с някои от приятелите си.

" Тя се опасява, че слуховете могат да го изплашат ", споделя осведомен пред " Page Six ". Шейк дава най-хубавото от себе си и в действителност " желае това да проработи ", по думи на осведоменият, който разкри също, че Брейди имал критерии за жена, които тя покривала, както и противоположното. " Симпатяга е ", добавя източникът.

За Ирина и Том се заприказва, че са освен това от другари преди месец, откакто бяха засечени в колата да си раздават интимни милувки. Иначе преди Брейди тя имаше връзка с Брадли Купър, от който има и дете.

Що се отнася до Том - бракът му с Жизел Бюндхен бе финализиран през октомври 2022 година след 13 години взаимен живот. Тогава Бюндхен сподели: " Приоритет постоянно са били и ще продължат да бъдат нашите деца, които обичаме с цялото си сърце ". И добави: " Да вземеш такова решение не е елементарно, само че ние бяхме отделечени един от различен от дълго време. И въпреки да е мъчно да преживееш сходно нещо, аз се усещам благословена за времето, което имахме дружно. Желая на Том единствено най-хубавото ".

Според " RadarOnline " двете страни са се пробвали да се помирят, преди да се разделят. " Единствената му цел е да си върне фамилията ", разкриват източници пред изданието.

Бюндхен обаче не е разтревожена от обстоятелството, че някогашният й продължава напред, макар слуховете, че не е удовлетворена от избора му.

Междувременно Брадли Купър имал известни терзания по отношение на връзката на Ирина с Том, пише Дир.бг.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР