Ирина Шейк даде своето първо интервю след като се раздели

...
Ирина Шейк даде своето първо интервю след като се раздели
Коментари Харесай

Ирина Шейк проговори след раздялата с Брадли Купър

Ирина Шейк даде своето първо изявление откакто се раздели с артиста Брадли Купър. Тя приказва пред списание списание Harper's Bazaar.

Моделът разкри, че към момента има вяра в брака . „ Всеки гледа на това друго. Дали имам вяра в брака? Да, несъмнено. Не съм от хората, които са против него. “

Тя разкри и какво мисли за публичното мнение за дамите , които стават майки: „ Дайте ми една причина, поради която би трябвало да носиш по-дълга пола просто тъй като си майка. Не! Не имам вяра в това. Наистина. Как на хората им идва сходна концепция? Защо би трябвало да променяш това кой си и по какъв начин се чувстваш единствено тъй като ставаш майка? “

Ирина Шейк приказва и за обичаната си баба , на която е кръстила щерка си Леа де Сен: "Тя беше една от най-силните дами, които познавам ". За Леа споделя, че държи да отглежда в почтеност: „ Трябва да бъдеш същински с децата си, с цел да не живеят в лъжа”.

Повдигната бе и тематиката за силата на дамите : Те „ могат да гледат деца, да вървят на работа, по-късно да се приберат – да сготвят и да изчистят, и отново да работят ".

Но признава и уязвимост: „ Не съм съвършена. Имам дни, в които кожата и косата ми не наподобяват добре. Понякога не наподобявам на модел. Просто съм човешко създание “.

Така и не стана дума за най-интересната в последно време тематика към нея – раздялата й с Брадли Купър. Актьорът също не е коментирал тематиката обществено.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР