Ирански изтребител се разби близо до град Исфахан в централната

...
Ирански изтребител се разби близо до град Исфахан в централната
Коментари Харесай

Ирански изтребител се разби след повреда в двигателя

Ирански изтребител се разруши покрай град Исфахан в централната част на страната след щета в мотора, съобщи Асошиейтед прес, базирайки се на информация от иранските медии.

Пилотите са оживели, били откарани в локална болница, заяви формалната иранска осведомителна организация ИРНА. Тя добави, че до злополуката е довела техническа нередовност в мотора на изтребителя " Ф-14 Томкет ". На видеоклип, оповестен от организацията, се вижда по какъв начин гъст пушек се издига над отломките на самолета в необитаем регион.

Иранските Военновъздушни сили имат разнообразни видове самолети, закупени преди ислямската гражданска война през 1979 година и изтребителите " Ф-14 Томкет " са създадени в Съединени американски щати. Иран също по този начин има създадени в Русия самолети " МиГ " и " Су ". Продължаващите от десетилетия западни наказания затрудняват обезпечаването на аварийни елементи и поддръжката на застаряващите самолети.

Тази година в Иран се случиха няколко сходни произшествия. През май изтребител се разруши в пустинята в централната част на Иран, при което починаха двамата водачи. През февруари изтребител се разруши в стадион в град Табриз в северозападната част на страната и тогава с изключение на двамата водачи почина и граждански.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР