Иран няма никакво намерение да води преговори със САЩ, ако

...
Иран няма никакво намерение да води преговори със САЩ, ако
Коментари Харесай

Иран постави условие на САЩ за преговори

Иран няма никакво желание да води договаряния със Съединени американски щати, в случай че не бъдат анулирани всички наложени на Техеран наказания, съобщи иранският президент Хасан Рохани, откакто президентът Доналд Тръмп сподели, че ще се срещне с него, с цел да се постави завършек на разногласието към иранската нуклеарна стратегия, предадоха Ройтерс и ТАСС.

" Техеран в никакъв случай не е желал нуклеарни оръжия ", съобщи Рохани в директно предаване по иранската държавна телевизия Прес Ти Ви, в което уточни, че Иран постоянно е подготвен да договаря, в случай че Съединени американски щати " създадат първата стъпка, като анулират всички наказания ".

" Първо обаче Съединени американски щати би трябвало да анулират всички противозаконни, несправедливи и неоправдани наказания, които са наложени на иранския народ. Ще продължим да редуцираме отговорностите си по нуклеарното съглашение от 2015 година, в случай че ползите ни не са обезпечени ", съобщи иранският президент. Санкциите на Съединени американски щати против Иран бяха обновени след решението на Вашингтон предходната година да се отдръпна от подписаното през 2015 година иранско нуклеарно съглашение.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР