Иран е използвал хиперзвукови ракети и ракети Kheibar в операцията

...
Иран е използвал хиперзвукови ракети и ракети Kheibar в операцията
Коментари Харесай

Иран е използвал хиперзвукови ракети и ракети Kheibar в операцията срещу Израел

" Иран е употребявал хиперзвукови ракети и ракети Kheibar в интервенцията против Израел, наречена Vadeh Sadegh " Истинско заричане ". Това е съобщил осведомен източник на осведомителния уебсайт на Висшия съвет за национална сигурност на Иран Nour News, предава ANSA.

" Ракетните и безпилотните удари на Иран против Израел, които започнаха нощес (13 април) в отговор на израелското нахлуване против иранското консулство в Дамаск, са комбинирана и продължаваща интервенция, в която са употребявани разнообразни типове ракети ", е декларирал осведомен източник.

Според публични данни на Израелските отбранителни сили Иран е изстрелял общо повече от 300 цели към Израел, в това число към 170 дрона, повече от 30 крилати ракети и повече от 120 балистични ракети. Израелските военновъздушни сили и системата за противовъздушна защита, в съдействие с сътрудници, са прехванали 99% от всички цели, съобщи бригаден военачалник Даниел Хагари. Отбелязва се, че множеството ирански ракети и дронове са били прихванати отвън Израел, само че някои са паднали вътре в страната, причинявайки единствено незначителни вреди на военна база в Южен Израел.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР