Ипросто така, прословутата сватбена рокля на Кари Брадшоу се завръща

...
Ипросто така, прословутата сватбена рокля на Кари Брадшоу се завръща
Коментари Харесай

Сложното завръщане на култовата сватбена рокля на Кари Брадшоу

Ипросто по този начин, прословутата сватбена рокля на Кари Брадшоу се завръща на екран.

През ноември Сара Джесика Паркър беше снимана на фотосите на " И просто по този начин " в незабравимата булчинска рокля на героинята ѝ от " Сексът и градът " дело на Вивиън Уестууд - и дизайнът най-сетне се завърна триумфално на премиерата на сезон 2 на сериала.

Why bringing back Carrie’s wedding dress on ‘And Just Like That’ was ‘complicated’
— Page Six (@PageSix)
След като видяха истинските фотоси от снимачната площадка, почитателите се зачудиха дали Кари няма да се омъжи отново; въпреки всичко някогашният ѝ пламък Ейдън Шоу се завръща този сезон.

Но както се оказва, вместо това основната героиня на сериала вади роклята, „ пазарувайки “ от личния си гардероб за празненство визия, откакто роклята, която би трябвало да носи, не може да бъде ушита в точния момент.

Sarah Jessica Parker Reveals ‘Complicated’ Path to Rewearing Carrie’s Wedding Dress in 'And Just Like That…'
— People (@people)
58-годишната Паркър съобщи пред People, че продуцентите на сериала " не бяха изцяло сигурни, че ще успеем да върнем роклята " за фотосите.

" Тя се намираше в Лондон и откриването ѝ беше комплицирано - да я прекараме в точния момент през митницата и да се уверим, че това в действителност е истинската рокля? Цветът изглеждаше друг ", споделя тя.

И защото Кари за първи път носи роклята на несполучливия си брак с Тузара, тя и екипът са имали желание да трансформират визията за стила. Макар да резервира синьото перо на главата си от кино лентата от 2008 година, този път Кари добави нова мантия в наследник цвят, ръкавици и токчета.

" And Just Like That " 's Costume Designer on Carrie's Season 2 Wedding Dress Scene
— Jolly Chirpy (@jollychirpy)
Звездата от " Сексът и градът " също по този начин не била сигурна, че към момента ще се побере в роклята повече от десетилетие по-късно, и нарече чувството  " ужасяващо да я облече ".

" И тъкмо по този метод трансформирах предназначението на болката си ", изясни Кари в гласа си зад кадър по време на епизода, откакто даде нов живот на дизайнерската си рокля.

Изглежда, че всичко остаряло в действителност е ново - в това число и " Сексът и градът ", който неотдавна отпразнува своята 25-годишнина.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР