Investor Media Group добавя към мултиканалната си стратегия дигиталната стрийминг

...
Investor Media Group добавя към мултиканалната си стратегия дигиталната стрийминг
Коментари Харесай

Investor Media Group надгражда мултиканалната си стратегия с дигитална платформа за събития

Investor Media Group прибавя към мултиканалната си тактика цифровата стрийминг платформа за събития с професионален фокус - Investor Media PRO.

На нея всеки ще има опция да наблюдава онлайн авторитетните бизнес събития, конференции и профилирани полемики, които медиите от Investor Media Group провеждат. Ежегодно те събират най-големите икономисти, финансисти и международни бизнес имена да проучват и разясняват по горещите тематики от сферите на бизнеса, финансите, тържищата и технологиите, и оферират на аудиторията висококачествено наличие, насочено към професионалните общности.

Инвестицията в основаване на стрийминг платформа за събития все още няма аналог на българския пазар.

„ В Investor Media Group работим непрестанно към рационализиране, към надграждане, тъй като аудиторията ни го изисква и го заслужава. Стартът на Investor Media PRO е част от това надграждане и следващата стъпка в тактиката ни за развиване на висококачествени мултиплатформени оферти на медийния пазар. С новата цифрова платформа ще предложим опция на всички професионални общности да наблюдават онлайн полемиките, които ги интересуват. Паралелно с това ще имаме привилегията да сме медийната компания с най-голямото профилирано бизнес видеосъдържание на българския пазар “, разяснява изпълнителният шеф на Investor Media Group Виктория Миткова

Освен стрийминг на събитията на медиите от Investor Media Group, на Investor Media PRO всеки може открие богат списък от едни от на най-големите бизнес конференции и полемики на Investor.bg през последните 10 години – Knowledge city, Tech of Tomorrow и „ Предприемачи на бъдещето “, профилираните полемики от поредицата „ Клуб Investor ”, „ както и най-голямото събитие на финансовата и капиталовата общественост в България и района – Investor Finance Forum, което тази година ще означи своето 10-о издание.

Стартът на цифровата платформа за събития e част от акцията по случай 20-тата годишнина на Investor.bg. Специално място на Investor Media PRO има и годишната конференция на Bloomberg TV Bulgaria – The Next Big Thing, както и годишните профилирани събития и дискусионни бизнес закуски на Imoti.net, които слагат фокус върху развиването на пазара на недвижими парцели в страната.

Първото събитие, което ще се излъчва онлайн на Investor Media PRO е идното издание на Knowledge city, която и тази година ще сложи фокус върху умният град и бъдещото развиване на градската среда. Тя ще се организира в границите на две специфични онлайн студиа на 15 март и 22 март, от 14:15 часа. На уеб страницата на Investor Media PRO -, може да се информирате и регистрирате за всички идни конференции и полемики от календара на Investor Media Group.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР