Инвестиционната компания Галакси Инвестмънт Груп даде старт на строителството на

...
Инвестиционната компания Галакси Инвестмънт Груп даде старт на строителството на
Коментари Харесай

Започна строителството на жилищен парк Royal Garden

Инвестиционната компания Галакси Инвестмънт Груп даде старт на строителството на съвременен жилищен парк от „ премиум “ клас Royal Garden. Константин Бояджиев, шеф на компанията и инж. Иван Тотев, кмет на град Пловдив направиха първата копка, а събитието беше почетено още кметът на регион „ Западен “ Димитър Колев, представители на строителната компания, архитектурното бюро, както и клиенти на компанията вложител.

На обособената работна площадка на бъдещия жилищен парк бе отслужен церемониален водосвет от отец Георги, който благослови обекта с благопожелание да се положат здрави основи, които да са база за благополучен живот, здраве и благополучие на бъдещите новодомци.

„ Нашата компания има вяра в капацитета на Пловдив и заради тази причина ние влагаме в планове, които спомагат за развиването на града и облагородяването на неговата инфраструктура “, сподели по време на формалното събитие шефът на Галакси Инвестмънт Груп Константин Бояджиев. По думите му превръщането на Пловдив във все по-предпочитана капиталова дестинация обуславя значително потребността от създаване на повече планове, които да задоволят повишеното търсене на жилищни парцели в града. Проекти, които да отговорят на потребностите на по-взискателните купувачи, насочени към висококачествени парцели. „ Вярвам, че с Royal Garden ще отговорим точно на търсенето на качествени домове в Пловдив. За нас това е план, в който комфортът е изведен на напред във времето “, добави Бояджиев.

„ Royal Garden е план на вложител с потвърдена известност, който стои зад планове, отговарящи на всички европейски и международни стандарти в строителството “, показа инж. Тотев. Той добави, че Галакси Инвестмънт Груп е дълготраен сътрудник на община Пловдив, който посредством активността си способства за по-добрия образ на града, за неговия стопански напредък и би трябвало да служи за образец.

Жилищният парк ще се състои от две Г-образни здания от „ премиум “ клас на 8 етажа, от които 7 жилищни и един - партерно равнище, където са планувани паркоместата и гаражите. Характерно за пространствата е, че ще се отличават с изключителна функционалност, жилищата са с чудесно систематизиране, и светла височина от 2,85м., прави и лесни за обзавеждане форми. От югоизточната страна на постройките е планувано ще бъдат построени обширни тераси със завладяваща панорамна панорама към емблематичното тепе Младежки рид. Жилищният комплекс е с следен достъп и видеонаблюдение.

Жилищният парк разполага с красива и обширна градина, чиято поддръжка ще бъде обезпечена от професионален пропърти мениджмънт. Предвиждат се още обособени кътове за отдих и цветни детски площадки.

Royal Garden се намира в квартал „ Отдих и просвета “, който в последните години се обрисува като един от най-предпочитаните региони на града. Обектът е ситуиран до Mall Пловдив, до Гребната база и до най-големия парк в града, които всекидневно притеглят хиляди пловдивчани.
тагове Royal Garden строителство жилищен комплекс иван тотев  Започна строителството на жилищен парк Royal Garden  Започна строителството на жилищен парк Royal Garden
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР