Инцидентът тръгнал от класната стая на 8-б. Група младежи нахлули

...
Инцидентът тръгнал от класната стая на 8-б. Група младежи нахлули
Коментари Харесай

24 младежи нанесоха зверски побой над съученик в пловдивскo frognews.bg

Инцидентът тръгнал от класната стая на 8-б. Група младежи нахлули в помещението и почнали да се бъзикат с първокурсниците и да ги назовават " зайци ". Битото момче им дало отговор за отбрана, а нападателите излезли от стаята.

 

По-късно, в огромното междучасие, се засекли на двора. Там младежът се опитал да се извинява за думите си, само че почнали да го удрят с юмруци и ритници и го свалили на земята. Когато от носа му потекла кръв, побоят бил спрян.

 

Директорът на учебното заведение още през вчерашния ден е подал отчет за случая в РУО, а оттова са уведомили МОН. В рапорта се споделя, че вследствие на сборичкване едно момче е получило кръвотечение и му е оказана здравна помощ, началникът на РУО Антоанета Пакова. Очаква се през днешния ден да се показа втори отчет, предава  Plovdiv24.

 

По процедура шефът би трябвало да извърши следствие на случая и да предложи на педагогическия съвет какви наказания ще се наложат на побойниците. За случая е известена и полицията.

 

" Нямам коментар по случая " - това съобщи представител на ПГ по транспорт и строителни технологии " Гоце Делчев “ за побоя над осмокласника. 

 

 

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР