Инцидентът стана около 6,30 часа на 1 декември на бул.

...
Инцидентът стана около 6,30 часа на 1 декември на бул.
Коментари Харесай

Цяла България Впери Просълзен Поглед! Извънредна Информация От Умбал Св. Анна!

Инцидентът стана към 6,30 часа на 1 декември на бул. „ Никола Вапцаров ” в София. Лекият автомобил на младия водач се бе нанизал на мантинелата, като преди този момент помел четири крепежни колчета.

На мястото бяха изпратени екипи на пожарната и полицията, като се наложи ламарините на автомобила да бъдат рязани в продължение на 45 минути, с цел да бъде изваден лидерът.

Мъжът бе превозен и настанен в реанимацията на болница " Св. Анна " (Окръжна болница) в доста тежко положение. Той е със счупена гръдна кост, контузия на бял дроб, коремна контузия и хематом на черния дроб.

Лекарите обаче са съумели да го стабилизират. Сега мъжът е с естествена хемодинамика и е без дихателна непълнота. Вече няма директна заплаха за живота му, оповестиха от пресцентъра на УМБАЛ " Св. Анна ".

Според очевидци, водачът е карал с износени гуми и е с висока скорост, а по неофициални данни пробите му за алкохол или опиати са позитивни.

Вчера пък 59-годишен лидер блъсна и умъртви 33-годишен велосипедист в Приморско, след което избяга и се укри в почивна база. Мъжът обаче бързо е арестуван, а дрегерът посочил 2,22 промила алкохол.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР