Инцидент във Варна се размина на косъм от по-сериозни последствия.

...
Инцидент във Варна се размина на косъм от по-сериозни последствия.
Коментари Харесай

Автомобил се вряза в павилион в центъра на Варна

Инцидент във Варна се размина на косъм от по-сериозни последици. Случаят е от 11 ноември, когато измежду бял ден автомобил, явно движещ се с висока скорост, се качва на тротоара и безусловно опустошава павилион за продажба на хамбургери.

Камера в региона е снимала момента на случая, а на фрагментите се вижда по какъв начин колата даже събаря уличното осветяване и минава на косъм от нищо неподозиращите хора там.

18-годишният Димитър Стоянов е станал свидетел на злополуката. Разказва, че миниванът бил с бургаска регистрация. Видял го секунди преди да връхлети заведението, на което хапвал с другари. По думите на младежа колата нямала никакъв спирачен път.

След удара водачът бил в критично положение. Спътниците му незабавно излезли от автомобила.

Заведението се намира в центъра на Варна, където нормално е извънредно оживено, изключително през уикенда, когато е станал и случаят.

Причината за злополуката към този момент е ясна, изясни гл. контрольор Петко Камбуров, шеф на бранш " Пътна полиция " – Варна.

По думите мократа настилка е провокирала загубата на надзор над автомобила. Скоростта не е била превишена, само че е била несъобразена с пътните условия, уточни той.

Пробата за алкохол на лидера е била негативна.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР