Интриги, които се опитват да правят между нас. Със Стилиян

...
Интриги, които се опитват да правят между нас. Със Стилиян
Коментари Харесай

Бербатов: Нито Стилиян ще забие нож в гърба ми, нито аз на него

" Интриги, които се пробват да вършат сред нас. Със Стилиян Петров сме другари отдавна, играли сме дружно, опитваме се да вършим нещо дружно. И когато нямаш други способи, ти се опитваш по най-долния и непочтен метод да сееш разкол. Това в никакъв случай не може да се случи. Нито Стилиян ще забие нож в гърба ми, нито аз на него, нито Мартин на някой на някой от нас двамата ".

Това съобщи пред БТВ кандидадът за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов.

Той прикани още един път Търговският указател да изиска Михаил Касабов бъде вписан като представляващ Българския футболен съюз до осъществяване на Конгреса. Касабов беше разгласен за изпълняващ длъжността президент след оставката на Борислав Михайлов.

Преди дни стана ясно, че поканата за конгреса не е вписана поради пропуски в документите. Изпълнителният шеф на БФС Борислав Попов обаче съобщи, че няма терзания за осъществяване на Конгреса и още веднъж акцентира, че уставът на футболния съюз не изисква вписването на Касабов.

" Президент сега е краткотрайно изпълняващият длъжността Михаил Касабов. Той е определен от Изпълкома, а Борислав Михайлов е подал оставка - всички станахме очевидци на това. Нормалното нещо, което би трябвало да се случи, а не се случва, е Михаил Касабов да бъде вписан в Търговския указател, като краткотрайно изпълняващ длъжността президент до провеждането на Конгреса на 15 март.

Той има пълномощия. Всеки ден би трябвало да бъде в " Бояна ". Борислав Михайлов не би трябвало да бъде там. Ако е там, това е противоуставно и незаконно.

Призовавам Михаил Касабов да се впише в Търговския указател, има цялостното право. Тази сподели за Конгрес не може да бъде вписана, до момента в който Михаил Касабов не е вписан като краткотраен президент.

Защо, бе хора, в този момент Михаил Касабов не е вписан!? Същата е обстановка. Имаше оставка през 2019-а, има и в този момент. Изпълкомът го утвърди тогава за президент, утвърди го и в този момент, само че не го вписва ", сподели в студиото на " Тази Сутрин " голмайстор №1 в историята на националния ни тим Димитър Бербатов.

" Защо ли? Защото тези хора не желаят да си тръгнат. Чакат нещата да утихнат, да си завоюват време... Тук би трябвало да сме доста будни, с цел да докараме нещата до почтен Конгрес през март. Това е доста значимо! Първо Касабов да бъде вписан, след това да свика постоянен Изпълком, на него се приема нова покана за Конгрес с дневен ред и той отново се организира на 15 март. Има задоволително време ", добави Бербатов.

" Какъв е шансът юрист Петър Величков да даде Касабов на прокурор? Това са крайни и фрапантни ограничения. Когато човек непрестанно приказва и приканва органи и институции за реакция и в един миг тези положителни думи не са задоволителни, ти си заставен да направиш идващото нещо - прокуратура, съд... и това става неуместно. "

" Тази обстановка играе по престижа на Михаил Касабов. Той е определен, само че все едно някой различен му се подиграва и споделя: " Не, не ме интересува, аз съм президентът, ти си спри там, подписвай нещо, аз взимам решенията... "

Хора, който пуска такива обикновени смешки и клюки. Низши... дори не знам по какъв начин да ги нарека... Така, няма да стане, да си знаете! Всичко хубаво! ", сподели още Димитър Бербатов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР