Интимността не е само действие, което удовлетворява плътското желание. Пълнокръвната

...
Интимността не е само действие, което удовлетворява плътското желание. Пълнокръвната
Коментари Харесай

Сексът като еликсир за вечна младост

Интимността не е единствено деяние, което удовлетворява плътското предпочитание. Пълнокръвната връзка е съюз сред две същества, които се обичат. Сексът може да бъде повече от това, той може да е лекарство, благодарение на което могат да се избегнат голям брой болести, в това число и заболяването на Алцхаймер. Сексът може да бъде балсам за безконечна младост, тъй като като се изключи че отделя химикалите, които предизвикват благополучие, може да ви помогне да предотвратите загубата наизуст. Затова не се ограничавайте в приемането на доза развлечение, наслаждение и вкусно „ лекарство “. 
Според учените, колкото по-задълбочен е половият ви живот, толкоз по-малка е вероятността да загубите паметта си, до момента в който остареете. Участниците в опит трябвало да дават отговор на въпроси за честотата на половите си контакти, а след това да попълнят тест за равнищата на паметта им. Резултатите посочили, че хората, които са по-активни полово (дори не ставало дума за типичен секс, а единствено за любовни връзки и за топли градивни прочувствени връзки или за инцидентни, само че носещи удоволствия срещи), имат по-добра памет. Марк Алън, един от създателите на плана, съобщи, че интимността или прочувствената обвързаност могат да подтикват области на мозъка, които са тясно свързани с паметта - доктрина, която изяснява повода, заради която хората с повече полови интензивности са склонни да помнят нещата по-лесно.Още преди няколко години Манчестърският университет удостовери посредством изследване, че възрастни, които водят деен полов живот, имат по-добри познавателни резултати. 
Така че да, сексът има голям брой преимущества, които сигурно не сте знаели, в допълнение към плътското наслаждение:•помага за попречване на грипа;•подобравя положението на кожата;•намалява стреса;•поддържа положителното въодушевление.
Източник
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР