Интервюто с Никълъс Кейдж наистина си заслужава да се види,

...
Интервюто с Никълъс Кейдж наистина си заслужава да се види,
Коментари Харесай

Диана Любенова за интервюто си с Никълъс Кейдж: Заслужава си да се види

Интервюто с Никълъс Кейдж в действителност си заслужава да се види, тъй като той беше прям.

Това съобщи актрисата и водеща на „ Тази събота и неделя” Диана Любенова, след срещата си с холивудския артист. Той беседва с нея, откакто повече от три години не беше давал изявленията пред публицисти.

„ Беше страхотна среща, чаках я откогато той стартира да снима в България кино лентата „ 2011”, показа Диана в студиото на „ Тази сутрин”. Тя показа, че е чакала за изявлението повече от два месеца, защото артистът претърпя случай, поради който се наложи да се върне в Лос Анджелис и да бъде опериран.

„ Той е доста специфичен. Много е прочувствен, див, щур, взима непредвидени решения и по време на работата си, и в живота си”, твърди Диана.

Водещата авансово изпратила въпросите за изявлението, само че схванала, че то ще се състои единствено няколко часа преди срещата. По думите ѝ то било извънредно вълнуващо и даже траяло по-дълго от предстоящото.

По време на диалога артистът, който е племенник на американския режисьор Франсис Копола, споделил за какво е сменил семейството си от Копола на Кейдж.

„ Той се почувства задоволително комфортно, с цел да ми отговори на него сам”, показа Диана, макар че по думите ѝ той явно не обича да приказва на тази тематика.

На въпроса по кое време е почнал да мечтае да стане артист пък, Кейдж дава отговор, че е бил на към 4 години.

„ Гледах телевизия, някакъв филм, и помня, че се чудех по какъв начин да вляза вътре в него. Това е първият ми спомен, че желая да бъда артист. Това, което дребните човечета зад екрана правеха, беше в пъти по-интересно от всичко, което се случваше в хола със фамилията ми”, споделя той.

На потегляне, когато се е качвал в самолета, Никълъс Кейдж се обърнал към асистентката си с думите „ Благодаря за това изявление, кажи на Диана, че беше ужасно.

Очаквайте цялото изявление с Никълъс Кейдж на следващия ден заран в предаването „ Тази събота” по bTV.

-->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР