Интервюто на Александър Попов след края на мача с Монтана

...
Интервюто на Александър Попов след края на мача с Монтана
Коментари Харесай

Александър Попов: ЦСКА се интересува само първото място

Интервюто на Александър Попов след края на мача с Монтана (1:3) стартира по друг метод – с въпрос от фенове в зала " Васил Симов " по отношение на съдийството на дуела.
" Ние по трибуните може да си приказваме каквото си желаеме. Въпросът е, че мачът беше без значение. Няма какво да разясняваме съдиите, евентуално и те вършат неточности, въпросът е да вършат по-малко неточности. Не са повлияли на крайния резултат ", сподели Попов.

Той разяснява представянето на отбора в шампионата и класирането на трето място в постоянния сезон: " През живота си като треньор, май и като играч, съм нямал трето място. Ако се борим за трето място, по-добре да станем седми или осми. Интересува ни единствено и само първото място. Това, че сме приключили трети, е единствено статистика. По никакъв метод не се борим за орден, по всевъзможен вероятен метод се борим рано или късно да станем първенци. Това ни интересува. Изминалият сезон, мога да кажа, беше доста забавен за нас. Направихме го подобен, тъй като многото травми ни докараха до миг, в който трябваше да опитвам, освен в една среща, а в множеството срещи със състава. Страшно съм удовлетворен от този опит, и в тренировките, и в мачовете. Измъкнахме няколко мача, загубихме в пет мача с тайбрек. Но това, че се справихме с травмите и не си пролича съдбовно в класирането, за мен беше доста добре. Както се знае, през предишния година спечелихме постоянния сезон, в този момент сме трети. Единственото значимо нещо е, че това са две разнообразни надпревари – постоянният сезон и играта за шампионската купа. "

" Силите са изравнени. Нито с първия, нито с осмия е 100% ясно какво ще стане още на първия плейоф, да не приказваме за полуфинали. Всеки тим се бори със своите проблеми. Има травми, несъмнено ще има и отмалялост, и напрежение. Предстои ни забавен месец и половина. Ние би трябвало да сме подготвени и мощно се надявам да можем да играем по-добре ", сподели още Александър Попов.Ако ЦСКА отстрани Хебър и се класира за полуфиналите, няма да може да играе в зала " Васил Симов ", която не дава отговор на условията за този стадий от шампионата.
" Нека да минат първите мачове. Ако можем да се класираме за полуфиналите, тогава ще мислим. Ако не може в " Христо Ботев " и " Универсиада ", какво да вършим? " Арена Армеец " е невъзможна ", разяснява Попов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР