Интервю на Стефан МАРКОВ, Novinite.bgИмето Диана Габровска нажежава страстите до

...
Интервю на Стефан МАРКОВ, Novinite.bgИмето Диана Габровска нажежава страстите до
Коментари Харесай

Първата бг порно звезда пред Novinite.bg: С

Интервю на Стефан МАРКОВ, Novinite.bg

Името Диана Габровска нажежава пристрастеностите до алено. Първата българка, която реши да не се крие, да не увърта, а да застане доблестно пред всички и да гради кариера в порно промишлеността. Със своята фамилия, поемайки неизбежните негативи, само че знаейки, че в последна сметка решението й ще изиграе позитивна роля. Диана нашумя по време на предишния локален избор, когато се опитва за кметица на Момин проход. Избухналият секс-скандал тогава не й извади очите, а й изписа веждите. Сластната и талантлива дама не е просто една скъпа опаковка. Напротив – тя потвърди, че има ум и „ дупе “, които й дадоха убеденост да опита да пробие там, където на доста хубавици им се желае, само че не им стиска или пък не им стига сиво вещество да се промотират. Диана Габровска въобще не си губи времето и към този момент е измежду звездите на огромната гръцка порно компания – Sugarbabes.tv. Компанията далновидно заложи на нашенката, а тя бързо се отблагодари. Нещо повече – сървърите й се наложи да бъдат преработени в допълнение, откакто розовите видеа с Диана сринаха системата. Гледаемостта й е толкоз огромна, че още след първите клипове се разбра, че на небосклона е изгряла нова звезда. В сме уверени, че българката я чака ярко бъдеще в промишлеността с филми за възрастни, тъй като не се свени да снима разнородни подиуми, нахакана е и си знае цената. Ето за какво медията ни я потърси, с цел да разберем пикантни детайлности за нея и бъдещите й креативен проекти.

- Диана Габровска е име, което към този момент всички знаят, въпреки някои да не си го признават. Случва ли ти се да те стопират по улиците или спирачките в консервативното ни общество работят?

- Рядко се случва, само че се осмеляват към този момент, въпреки и да са доста малко на фона на тези, които ме разпознават, усмихват и си шушукат че са ме видели. Смятам, че към момента консервативното държание надвива.

-Къде изкара Коледните и Новогодишни празници и по какъв начин реши да заснемеш малко стори от Рилския манастир?

- За мен това са най-любимите фамилни празници и обичам да съм в уютна домашна конюнктура със фамилията си. Когато имаме свободно време - посещаваме разнообразни места в България. В случая това беше Рилският манастир. Решихме да стартираме годината с това зареждащо и красиво място. Послание към всички да бъдем по-добри през Новата година.

- Много хора, дори масата от тях, смятат, че порното е мръсна дума. 99 % от тях обаче гледат филми за възрастни, любуват им се пълноценно, а след това се вършат на „ ощипани “ и морализаторстват...

- За огромно страдание в нашата страна е тъкмо по този начин. Това може да се дефинира единствено с една дума - двуличие. Явно избират да бъдат такива, щом по този начин са решили…ок.

- Зад гърба си към този момент имаш 7 снимани секс-сцени през миналата година. Всички тръпнат в очакване да схванат през 2023-а ще добавиш ли най-малко още толкоз, че да закръглиш на цифрата 20?

- Ако би трябвало да бъда почтена - не са 7 филмите ми повече са. А и броят им продължава да пораства, а какъв брой ще станат ще си разреша да изтъквам Мечо Пух “Колкото повече, толкоз повече! ”.

- Веднага стана ясно, че не си от актрисите, които се концентрират единствено в 1-2 разновидности на порното, а умерено снимаш разнообразни неща. Моля те, разкрий дали ще те гледаме в подиуми с тъмнокожи артисти, в групови осъществявания с мъже, в фамилни, в „ кугър “, масажни, изневери, в подиуми навън, във култове с крайници, садо-мазо или други сходни хитови прелести?

- Няма да изпадам в конкретика, само че единствено мога да издам, че някои от категориите, които се съдържат в питането - към този момент ги имам снимани. И повярвайте ми - сцените са от горещи, по-горещи. Скоро искащите ще могат да им се насладят.

- Има ли нещо в секса, което не би направила по време на филм, даже да ви пристигна от вътрешната страна с артиста, с който снимаш в даден миг? Само по сюжет ли се придържаш?

- Разбира се, старая да се придържам към сюжета, само че има и моменти на импровизация. Ако в даден миг с колегата ми почустваме, че по друг метод може да ни се получи по-хубава и по-добра сцената просто се отдаваме на чувството.

- Възрастта определяща ли е в порното и за какво измежду най-имиджовите продукции са тези с MILF, Мom, Stepmom и така нататък?

- Това се дефинира от търсенето, очевидно хората избират тези категории, както се споделя - търсенето дефинира предлагането.

- Ти към този момент даде да се разбере, че имаш високи цели и даже порно Оскарите са в полезрението ти. Наясно ли си какво би трябвало да се случи, какъв брой време би трябвало да се доказваш, въобще – има ли стълбичка, която се постанова да изкачиш или можеш по-набързо да се озовеш на аления килим в Лас Вегас?

- Разбира се откакто съм се заела съществено с тази работа желанието и задачата ми е да стигна до най-високото равнище, а стълбичката, с цел да стигна до та е единствено една - доста работа. Насно съм с това и съм подготвена и окуражена до краен лимит.

- В стандартното кино постоянно се приказва за връзкари, за това, че дадени артисти са некадърни, само че все пак получават функции. Как е в „ розовата промишленост “ и там ли е по този начин?

- За голямо страдание това се среща на всички места в живота ни и щом там го има, най-вероятно и в порно промишлеността е по този начин. Но за благополучие аз не съм попадала на такава обстановка.

- Можеш ли да загатнеш какъв брой добре платена си в числа и заслужава ли си и други българки или българи да поемат по твоите крачки? Какъв е договорът ти – на твърди суми или получаваш възнаграждения за брой филми?

- Това е конфиденциална информация и за жалост ми е неразрешено да я разясня по какъвто и да било метод. А по отношение на това дали си заслужава - въпрос позиция, за мен особено е въпрос на предпочитание и наслаждение да работиш в тази сфера.

- Как реши да се обвържеш тъкмо с гръцката организация Sugarbabes.tv? Имаше ли оферти и от други компании?

- Съдба, по този начин е трябвало да се случат нещата. Иначе съм имала и от други продукции оферти, няма по какъв начин да го укривам. Мога да разкрия, че преди броени дни имах предложение от компания, основана в Лас Вегас, само че всяко нещо с времето си...

- Получавала ли си оргазъм по време на фотоси и имаш ли към този момент артист, с който ти се желае да снимаш повторно?

- Да получавала съм и имам някои артисти, които ми харесват повече от други. И надлежно работата с тях е по-приятна.

- Знае се, че се впускаш в дебрите на порното с благословията и утвърждението на своя мъж. Той има ли упоритости също да влезе в тази сфера или към този момент се задоволява да е до теб и да те поддържа по всякакъв начин?

- Амбиции е мощно казано, само че в случай че реши някой ден ще го направи.

- Вижда се, че си дейна и в обществените мрежи, където поддържаш профили във Facebook и Инстаграм. Интересното е, че в изявленията си залагаш не на чисто полови или пиперливи тематики, а загатваш за дълбока психика...

- Обичам когато обявявам нещо, то да показва мое моментно положение, въодушевление, страст, а не просто, ей по този начин, тъй като би трябвало да има нещо оповестено.

- Бомбардират ли те твои почитатели във Фейса и Инстаграм и какво най-често ти пишат?

- Ооо, да! От най-различно естество са известията - от най-просташки до извънредно възпитани поздравления! Култовото ми известие е “Яко цепиш. Колко е кубик метровки нацепени? ".

- Имаш издадена книга – Аз, Грешницата “. Търсена ли е тя и планираш ли да издадеш нова – с прекарванията си отвън секс сцените, да вземем за пример?

- Интересен въпрос! Смятам, несъмнено, да имам последваща книга, а може и нещо по-различно. Кой знае...

- Имаш и собствен OnlyFans, където против еднократно заплащане или абонамент почитателите ти могат да те виждат гола и в предизвикателни пози. Какво друго крие страницата ти там?

- Да. Еротика и забавни фрагменти, които единствено там могат да се видят. Те са директно свързани с моята работа, а и освен.

- За край – кажи каква марка кола караш, кое е обичаното ти ядене, местенце в България, къде обичаш да почиваш, обичан футболен клуб?

- Mini and cute - като мен. Любимо ядене - не мога да кажа нещо съответно, само че несъмнено средиземноморската кухня ми е любимец. Мястото за отмора зависи от настроението - някой път може да е първокласен хотел, различен път на палатка на някое диво закътано място, доста е релативно. Относно футбола - синовете ми упражняват и у нас този спорт е на респект. Единият е в Славия и съм точно за " белите " от Овча Купел. Що се отнася до чужбина - фенка съм на Барселона.
Позоваването на първоизточника на изявлението - Novinite.bg и създателя, е наложително. Нарушителите ще бъдат преследвани по открития от закона ред!
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР