Интернет измамници се изгавриха с Коцето За грубата шега се похвали

...
Интернет измамници се изгавриха с Коцето
За грубата шега се похвали
Коментари Харесай

Интернет измамници се изгавриха с Коцето!

Интернет измамници се изгавриха с Коцето

За грубата смешка се похвали самия артист в обществените мрежи. И това се случи тъкмо преди коледно-новогодишните празници. Изпълнителят се появи надълбоко сломен и даже ръсна сълзи от сакатлъка, на който го подложили мошениците.

Поп фолк идолът поръчал дарове за най-близките си по интернет. Но откакто му връчили пратката, Коцето си „ глътнал граматиката “ от смут.

Вместо мечтаните блага, с които изискал да зарадва фамилията си, торбата била цялостна с….пиячка. Всякакъв алкохол се търкалял в нея, като измежду шишетата било и обичаното уиски на зевзека.

„ Вместо поръчаните дарове, тези наглеци вижте какво ми изпратиха. Направо съм в ступор и не знам какво да направя “, ожали се чалгарят във видео. И с цел да не „ изветрее “ пиячката, той стартира да я пробва пред очите на ошашавените си почитатели.

„ Много ти съчувствам, Коце “, написа сътрудника му Галин.

„ И мен по този начин излъгаха неотдавна. Тежко, доста тежко понесох лъжата “, в същия шегаджийски звук му отвърна почитател.

Коцето от дълго време е прочут със залитането си по чашката. Наскоро плъзна и новината, че ще си прави харем.По-точно свое еротично шоу, което ще се вихри всяка седмица в неговата чалготека в Студентски град.

Той влиза в ролята на чичо Чарли, а тарторът на ангелите ще е миската Ана-Мария Чернева.

„ Ех, ех, яка да е гърбината на брачната половинка му! Ама тя търпи дамата, въпреки всичко две деца му е родила и най-малко се радва на финансов комфорт “, избъзикаха Коцето в мрежата.

Източник: Телеграф

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР