Интересното е, че тези, които се опитаха и го арестуваха

...
Интересното е, че тези, които се опитаха и го арестуваха
Коментари Харесай

Свиленски: ПП мислят схеми как да спасят Борисов

Интересното е, че тези, които се пробваха и го арестуваха нелегално, тези дни мислят схеми по какъв начин да го спасят. Говоря за " Продължаваме промяната ". Това съобщи Георги Свиленски от Българска социалистическа партия пред публицисти.

В тази обстановка настояването на имунитета на Борисов е единствената законна процедура за продължение на делото " Барселонагейт ".

" Прокуратурата желае имунитета, този на който му е пожелан си го дава в случай че няма терзания, в случай че всичко това което твърди господин Борисов- че няма къща в Барселона, че няма нищо общо с това обвиняване, най-резонния път е да си даде имунитета самичък. Когато човек смята, че е отговорен се крие зад стените на Народно събрание и си пази имунитета ", изясни Свиленски.

Свиленски съобщи, че в случай че Борисов се откаже от имунитета си от Българска социалистическа партия ще гласоподават " за " за свалянето му.

По думите му българските жители най-мразят имунитетите на народните представители.

Свиленски добави, че от Българска социалистическа партия не са получавали покана за договаряния от ПП-ДБ за сформиране на кабинет.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР