Интересното е, че и тримата въпросни футболисти досега се подвизаваха

...
Интересното е, че и тримата въпросни футболисти досега се подвизаваха
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед оглежда трима свободни агенти

Интересното е, че и тримата въпросни футболисти до момента се подвизаваха в Серия " А ". Става дума за Адреа Белоти, Пауло Дибала и Дрис Мертенс.

Белоти от дълго време е в полезрението на Юнайтед. Той бе мечтан още от Оле Гунар Солскяер, само че в последна сметка тогава клубът се насочи към други цели. Сега 28-годишният таран е свободен сътрудник, откакто отхвърли да възобнови контракта си с Торино. В последните 7 години той се трансформира съвсем в легенда за " Биковете ", като има 251 мача, 113 гола и 28 асистенции на сметката си. Освен това той е и национал на Италия с 44 мача и 12 гола за " Скуадра адзура ". Футболистът обаче реши, че е време да потърси по-сериозно предизвикателство, а възможна оферта от Юнайтед сигурно би го заинтригувала много.

Пауло Дибала също не за пръв път е свързван с интерес от страна на " Червените дяволи ". През годините на няколко пъти имаше късмет той да се озове на " Олд Трафорд ", само че до трансфер по този начин и не се стигаше. Сега това може да се случи много по-лесно, откакто договорът му с Ювентус изтече и не бе възобновен. Аржентинецът е мечтан и от Интер, Наполи и Рома, само че и Манчестър Юнайтед може да се намеси в борбата за подписа му, като сигурно може да го изкуши с по-добри финансови условия, в сравнение с предлженията от италианските клубове. Англиачните обаче би трябвало да побързат, в случай че не желаят да бъдат изпреварени от някой от въпросните клубове, които са много по-напред в договарянията с играча.

Не на последно място е и Дрис Мертенс. Неговият контракт с Наполи също изтече. Футболистът желае да остане на " Диего Армандо Марадона ", само че досега не съумява да се разбере с шефовете на клуба и към момента е свободен сътрудник. Макар да е в много напреднала футболна възраст - на 35 години, белгиецът си остава много първокласен футболист, който може да бъде от изгода на " Червените дяволи ". През предишния сезон той изигра 30 мача, в които означи 11 гола и направи 2 асистенции.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР