Интересно проучване на астролози показва на кой уред в дома

...
Интересно проучване на астролози показва на кой уред в дома
Коментари Харесай

Кой е твоят домакински уред според зодията

Интересно изследване на астролози демонстрира на кой апарат в дома човек се оприличава съгласно своята зодия. Звучи необичайно, само че има логичност.

Овен - ютия

О, да, обстановката постоянно е намачкана и грозна, преди да се намесите вие. Усещате незабавно коя е точната температура и имате упоритостта да не се спирате пред нищо, до момента в който не достигнете до мечтаното положение.

Телец - кафе-машина

Не че другите не могат без вас, само че просто няма да е същото​. Вие им носите такова наслаждение, че те съвсем се пристрастяват. Те са дребните чашки, които с блян чакат да бъдат напълнени. Това е смисълът на естествените закони -празното би трябвало да се запълни. И такава е вашата роля.

Близнаци ​- ​компютър

Мощен двуядрен процесор и харддиск, цялостен с информация. Каквото ти би трябвало, го има. Само че, с цел да работиш добре с компютър, ти би трябвало и мишка. А мишката в тази ситуация е методът към вас. Хората могат да научат доста, да им бъдете ужасно потребни, стига да знаят по какъв начин да се държат с вас.

Рак ​- ​готварска печка

Всичко в дома се върти към вас​. Излъчвате топлота и задоволявате потребностите на всеки, само че в случай че е разсеян, ще се опари. Понякога се питате: не мисля ли прекомерно доста за другите, по кое време ще пребивавам? Но в идващия миг усещате приятния мирис на домашната манджа и знаете, че още веднъж сте се погрижили добре за тези, които обичате.

Лъв ​- прахосмукачка

Засенчвате всички останали звуци в дома. Но не това е най-важното. Намесвате се, махате прахта, освежавате въздуха и всичко още веднъж блества. Такива сте и в живота. От блатото ще изкарате чиста вода, ще разраснете бизнес с размер на игла.

Дева - видеокамера

Оглеждате деликатно света, всичко записвате и съхранявате прилежно в нужния формат. Но всеки, който си мисли, че улавяте единствено това, което виждате, греши​. Вашата оптика е сензитивна и вие можете да превърнете действителността в нещо още по-прекрасно или в нещо отблъскващо и грозно.

Везни ​- радио

Колко занимателно е да прескачате от периодичност на периодичност и да опознавате живота. Вие може откровено да радвате или да нагнетявате със мощен звук. Но в последна сметка това зависи от другите. Вие реагирате на техните дейности. Дали ще слушат красива музика, значима информация или извънредно свистене, зависи от това дали умеят да ви настройват вярно.

Скорпион ​- кухненски робот

Да, вие несъмнено можете да смелите и смачкате всичко. Всякаква опозиция е безусловно безсмислена. Попадне ли ви някой в ръцете, незабавно схваща, че вие властвате над него. Това обаче, което не схваща, е, че с цел да се сготви нещо вкусно, зеленчуците би трябвало да бъдат нарязани, месото - смляно.

Стрелец ​- тв приемник

Излъчваш светлина, обилно споделяш всичко, носиш непрекъснато страсти. Без теб би било пъклен скучно. Да, от време на време другите ти се карат, заблуждавайки се, че ти си източникът на неприятностите. Тогава ти им напомняш, че просто отразяваш действителността.

Козирог - ледник

Твоята солидна роля в дома е от първостепенна значимост. Често те одобряват за даденост, до момента в който не те изгубят, тогава осъзнават по какъв начин не могат и ден без теб. Но с цел да видиш какво има в хладилника, първо би трябвало да го отвориш.

Водолей ​- пералня

Работите със строга придирчивост, имате си стратегия съгласно обстановката и в случай че някой е от прекомерно фина и неустойчива материя, по-добре да не се замесва с вас. Имате си своя проект и способи, които не е нужно другите да знаят в елементи. Това, с което би трябвало да внимавате, е, че не всеки път определената от вас стратегия е най-подходящата.

Риби ​- мобилен телефон

На пръв взор изглеждате спокойни, не притеснявате никого, лежите си добродушно в някой ъгъл. Докато не стартира диалогът. Когато се включите, през вас минава голямо количество информация, постоянно натоварваща и ненужна. Батерията ви бързо се изтощава и имате потребност от презареждане.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР