Интересно мнение на хората бе публикувано за бъдещето на сегашния

...
Интересно мнение на хората бе публикувано за бъдещето на сегашния
Коментари Харесай

Прочетоха присъдата на кабинета! Колко ще изкара

Интересно мнение на хората бе оповестено за бъдещето на настоящия съдружен кабинет.

Преди броен дни се навърши един месец от ръководството на кабинета " Денков ". Правителството бе определено от Народното събрание (НС) на 6 юни с мандата на " Продължаваме промяната - Демократична България " (ПП-ДБ) и с поддръжката на ГЕРБ-СДС, като представител на последните е вицепремиерът Мария Габриел. 
-->
Идеята на кабинета е да се ръководи на ротационен принцип като първите месеци отпред е акад. Николай Денков, а след 9 месеца ръководството на страната да поеме точно Габриел. Като небосвод за кабинета двете политически обединения си дадоха 18 месеца.

БЛИЦ попита читателите си какво считат за кабинета " Денков-Габриел " в анкетата на БЛИЦ: Кога ще се счупи сглобката сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ?

Според резултатите максимален % от интервюираните са на мнение, че идват предварителни избори (44.07%). Малко повече време им дават  15,63%, съгласно които препъникамъкът за държавното управление ще са локалните избори и точно тогава ще се постави завършек на " сглобката ". За малко над 5% огромният проблем е бюджетът, който да скара сътрудниците.

Близо 13% са оптимисти и считат, че кабинетът ще извърши хоризонта си от 18 месеца, че ще изкара и повече, а 7,53% имат вяра, че тъкмо след година и половина ще се завърши това самобитно партньорство. 

Близо 10 % от интервюираните са на мнение, че тази сглобка я има единствено на думи (9.44%), а 5,73% нямат мнение.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР