Интересно изказване на днешната общинска сесия направи независимият съветник ,

...
Интересно изказване на днешната общинска сесия направи независимият съветник ,
Коментари Харесай

Общински съветник и ботевист: Трябваше да направим стадион Пловдив, а не два отделни

Интересно изявление на днешната общинска сесия направи самостоятелният консултант, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Ето го и него:

" Имаше едно налично съглашение сред футболните клубове в Пловдив, че няма да вършим игрища поотделно, а ще създадем един и това ще е стадион " Пловдив ". Какво се случи и по какъв начин се изтърваха нещата по този начин, че господин Димитров да отиде и да даде заричане " Ние ще създадем два обособени стадиона "? 

Не знам дали има различен европейски град с население от 300 000 души, който да строи два стадиона на 500 метра един от различен по европейски стандарти, на които могат да се играят мачове от европейските клубни шампионати.

Това е доста сериозна надутост, от която би трябвало да се отървем, тъй като утежняваме бюджета на града. Тези средства трябваше да отидат за цялата спортна инфраструктура на стадион " Пловдив " и заобикалящите го.

Там нямаше проблем да изливаме пари, тъй като това щеше да се трансформира във втори градски център. В момента ние задоволяваме чисто футболния нарцисизъм на два пловдивски клуба.

И аз съм ботевист и ще ми е хубаво да има козирка, и хубави екрани и меки седалки, не 50, 100 милиона лв. да налеем там - с удоволствие ще си водим децата и внуците. Обаче в случай че гледаме на въпроса като общински съветници, това не е редно. Тази сбъркана идея води до това ние през днешния ден да теглим заем.

Иначе няма някой, който да е срещу игрища и басейни, само че това е липса на цели. Ние не си планираме как да взимаме заемите - имаме ли 100 % осветеност на улиците - нямаме! Имаме ли 100 % направени тротоари, където да не си трошиш краката - нямаме! Имаме ли вътрешноквартални улици в потресаващо неприятно положение - имаме! Но за тях не вършим нищо, а обещаваме там, откъдето ще дойдат лесни гласове за изборите. Би трябвало да мислим по какъв начин рационално да харчим парите на Пловдив ".

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР