Интересни снимки се появиха в социалната мрежа Фейсбук, научи Sofia24.bg.

...
Интересни снимки се появиха в социалната мрежа Фейсбук, научи Sofia24.bg.
Коментари Харесай

От мрежата: Заредихте ли снощи евтиното гориво?

Интересни фотоси се появиха в обществената мрежа Facebook, научи Sofia24.bg . На фрагментите се вижда по какъв начин цената на горивото е много по-нормална, в съпоставяне със снощните цени. Снимките от другите бензиностанции можете да видите в галерията ни. 

Припомняме, че министър председателят Кирил Петков съобщи късно нощес, че без никаква причина се всява суматоха за горивата.

Ето и мненията на консуматори: 



- Голяма част от хората от дълго време се отхвърлиха да мислят! Някои от тях и първосигнално не работят, те просто се движат със стадото!

- Ааа недей, че в този момент ще стартират да обикалят напразно, да изгорят скъпия, с цел да заредят през днешния ден от евтиния-да заловен далаверата. То стана приключение…

- Никой от тия идиоти с кайма в главата вместо мозък, не се е замислил,кой провокира тези спекулации. Кой има интерес от това да дестабилизира страната? Кой е индивидът, който по този начин мъчително мечтае за власт,а сега е отвън нея. Вчера Българина самичък подвигна цените и усили спекулациите. Прост лавионобразен резултат. А тези които пуснаха слуховете сега се радват на вашата тъпота и печелят от безпаричето ви!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР