Интересна петорка в студиото на На кафе. Освен Гала и

...
Интересна петорка в студиото на На кафе. Освен Гала и
Коментари Харесай

"На кафе" се превърна в зоопарк! Три кокошки цъфнаха като водещи заедно с Гала и Стефан, Мегз пък нахлу в студиото с...

Интересна петорка в студиото на " На кафе ". Освен Гала и Стефан в днешния епизод на шоуто цъфнаха още три ко-водещи. Това обаче не са хора. Три кокошки през днешния ден оказват помощ на влюбените в ефира. Едно от пернатите бързо бе кръстено с името Фрикасе, а Стефан даде обещание да покаже по-късно в кухнята за какво се е спрял навръх това име.

" Ти сподели, че ще са ти ко-ко-ко-водещи, нали по този начин, е давайте ", бе къса Гала.

" Днес няма да пострада нито едно животно в ефир. Езикът на моите нови помощници ще разбирам доста елементарно. Американски учени благодарение на изкуствен интелект са създали система и са пробвали да разгадаят какво тъкмо желаят да споделят те. По техните калкулации кокошките доста постоянно просто бъбрят и приказват нелепости ", сподели Стефан.

Минути по-късно пък студиото се трансформира в същински зоопарк, откакто при тях се причисли дизайнерката Миглена Каканашева - Мегз, дружно с 3 кученца , които предлага за осиновяване. Стефан незабавно реши да запознае Фрикасе и компания с четириногите, само че реши, че пернатите са прекомерно злобни за почтените и дребни кученца.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР