Интересът на мъжа до вас е нещо, за което трябва

...
Интересът на мъжа до вас е нещо, за което трябва
Коментари Харесай

Как да задържим интереса на мъжа до себе си?

Интересът на мъжа до вас е нещо, за което би трябвало да се борите всеки ден. Но, уви, дамата стартира да прави неточности, които водят до изстудяване на възприятията. Ето и главните:

В речта ви има доста негативизъм
Недоволни сте от всичко: политика, началник, комшия, горещина, проливен дъжд. Постоянно мрънкате и се оплаквате в наличието на мъжа. Ясно е, че желаете схващане, състрадание и поддръжка, само че бихте ли търпели това на негово място?

Прекалено доста се грижите за мъжа
Превръщате се във втора майка. Но той към този момент има майка и се нуждае от обичана жена. Опитвате се даже да взимате решения вместо него, тъй като смятате, че той няма да може да се оправи самичък. Вашите безкрайни препоръки не стопират, даже откакто мъжът учтиво каже, че знае какво да прави. С това държание го лишавате от въздух. Той стартира да се задушава незабавно щом ви види.

Държите се като малко момиченце
Мъжът обича да се усеща мощен и значим до дамата, само че не като втори татко! Той ще се умори от непрекъснатата ви беззащитност, нуждата да ви поучава и да взема решение вместо вас. Работата има край, само че вашето циврене не.

Прекалено сте спокойни във връзката, позволявайки си да бъдете себе си
Но даже личните ни родители не ни харесват такива, каквито сме. И по този начин, за какво мислите, че някой различен ще ви обича?

От чаровна и привлекателна сте се трансформирали в контролираща жена
Вие контролирате къде и с кого е. Искате обстоен доклад за прекараното свободно време или го проверявате. По-добре от него знаете какво да яде на закуска, дали да отиде на бар с другари, дали си коства да гледа футбол. Той би трябвало непрекъснато да ви рапортува и да се оправдава. Но той от дълго време към този момент не е малко момче.

Станали сте натрапчиви
Разбира се, желаете да прекарвате повече време с обичания човек, да поддържате връзка по-често и по-дълго, само че той би трябвало да има свое лично свободно време. Дори му пречите да върви напред.

Отпуснали сте се и носите комфортни, а не красиви облекла
Захвърлили сте роклите и сте ги заменили с халат и пантофи. Като цяло вие самите знаете доста добре, че е комфортно за носене, само че в това време е по-добре да не се гледате в огледалото.

Вижте още: Отмъщение и коства ли си въобще да го вършим?

Заменили сте красивите прически с комфортните конски опашки. Ако косата ви е къса, не се стараете да си вършиме прическа.

А мъжът е заставен да ви се възхищава всеки ден, всяка секунда.

Връзката с мъжа е битка. Ако загубите зоркост и се отпуснете, ще се неуспехите. Интересът на мъжа до вас зависи от вашите ежедневни дейности.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР