Интересът на Интер към Ромелу Лукаку не се материализира в

...
Интересът на Интер към Ромелу Лукаку не се материализира в
Коментари Харесай

Интер се отдалечава от Лукаку, белгиецът заминава с Юнайтед на турне

Интересът на Интер към Ромелу Лукаку не се материализира в повишение на оферта към неговия клуб Манчестър Юнайтед и заради тази причина белгиецът ще замине с " алените дяволи " за предсезонното турне на тима. Цената, която от " Олд Трафорд " сложиха на нападателя, е 75 милиона паунда, само че все още " нерадзурите " не са подготвени да я платят. Последното предложение на Интер бе за наем за два сезона, за който да бъдат платени 9 милиона паунда, плюс уговорка за закупуване през 2021 година в размер на 58 милиона лири. Тази оферта незабавно бе отхвърлена от Манчестър Юнайтед.

Пасивността на Интер накара сътрудника на Лукаку да насочи апел към италианския клуб за пускане на съществени договаряния, ако в действителност Интер желае да притегли белгиеца.

" Ще забележим какво решение ще вземат. Сроковете? Не решаваме вместо тях. Ясно е, че в случай че желаят да купят играча, би трябвало да подхващат съответните дейности. Цифрите? Не знам. Никога не съм определял цените. Трябва да питате клуба. Интер пробва, Лукаку е цел, която към този момент са оповестили, само че към момента е мъчно постижима цел ", съобщи Федерико Пасторело.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР