Интерактивната телевизията става още по-достъпна с най-новото промоционално предложение на

...
Интерактивната телевизията става още по-достъпна с най-новото промоционално предложение на
Коментари Харесай

Клиентите на ТВ услуга от А1 могат да ползват безплатно приложението Xplore TV за смарт телевизор като допълнителен приемник

Интерактивната малкия екран става още по-достъпна с най-новото промоционално предложение на А1. Всички клиенти на телевизионна услуга, без значение от технологията, по която тя доближава до тях, могат да употребяват гратис приложението като спомагателен правоприемник към своя главен тарифен проект. С него те могат да се възползват от телевизия с интерактивни функционалности на всички места в страната, в случай че имат съчетаем смарт телевизор  и връзка с интернет.

Както и до момента, всеки клиент на телекома може да прибавя до 3 спомагателни приемника към своя тарифен проект за телевизия, а цената за един правоприемник е 3,99 лв. на месец. Ако обаче употребяват приложението, потребителите ще могат да прибавят интерактивна телевизия на един правоприемник гратис.

Предложението важи за всички сегашни клиенти, без ограничаване по отношение на потребления от тях сега тарифен проект. За да задействат своето приложение, клиентите на А1 би трябвало да посетят магазин на телекома или да заявят своя спомагателен правоприемник онлайн, употребявайки приложението Моят А1 или уеб версията му на уеб страницата А1.bg.

Oт А1 припомнят, че приложението все още е съвместимо с модели смарт тв приемници Samsung или LG, създадени след 2017 година Ако не са сигурни дали устройството им е съвместимо с Xplore TV за смарт тв приемник, могат да създадат бърза информация на страницата на услугата на А1.bg.

Новата промоционална акция на А1 oстава в действие до 31.12.2021 година Oт нея могат да се възползват и нови клиенти на телекома, които подпишат контракт за телевизионна услуга. Повече информация за всички тарифни проекти за телевизия от А1, може да бъде открита на на телекома.

Още от ИКОНОМИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР