Интер загуби първи точки през сезона, завършвайки 1:1 като гост

...
Интер загуби първи точки през сезона, завършвайки 1:1 като гост
Коментари Харесай

Играхме слабо, призна Спалети

Интер загуби първи точки през сезона, завършвайки 1:1 като посетител на Болоня. Мауро Икарди означи дузпа, с цел да избави от загуба “нерадзурите”, а след мача старши треньорът Лучано Спалети призна, че отборът му е играл едва.

“Играхме по-бавно от нормално и оставяхме много свободни пространства за домакините. През второто полувреме коригирахме някои неща, само че като цяло представянето ни бе надалеч от мечтаното. Болоня ни пресираше и това също ни затрудни”, разяснява Спалети.

“Трябва да сме по-постоянни и по-настойчиви в преследването на успеха. След влизането на Едер по-добре задържахме топката, само че все пак не играхме по метода, по който можем. Не бива да се отпускаме. Никой не подарява точки единствено тъй като преди този момент си спечелил 2 или 3 мача”, акцентира треньорът на “нерадзурите”.

“Щом Икарди вкара гол с новата си прическа, значи всякога ще му бръснем главата”, добави с усмивка наставникът на Интер. Серия А 5 кръг, вторник 19 септември  Болоня 1:1краен резулат  Интер
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР