Интер стигна до точка при гостуването си на Торино след

...
Интер стигна до точка при гостуването си на Торино след
Коментари Харесай

Интер оцеля в Торино, измъкна точка в добавеното време

Интер стигна до точка при гостуването си на Торино след изравнителен гол на Алексис Санчес в 93-ата минута. Тимът на Иван Юрич изигра един от най-силните си мачове от началото на сезона и бе покрай успеха. Домакините поведоха с гол на Бремер в 12-ата минута. Двата тима пропуснаха много положения, а съдията не отсъди дузпа за домакините в края на първата част при доста противоречива обстановка.

Въпреки че се избави от загуба, това бе следващата неточност в шампионата за отбора на Симоне Индзаги, който има едвам една победа в последните си шест мача в Серия А. " Нерадзурите " са трети в класирането и към този момент изостават на четири точки от Милан и на една от Наполи, като са изиграли мач по-малко.

Торино стартира мощно дуела и първата обстановка бе пред Ханданович. Силен удар на Белоти прати топката в мрежата от външната страна на вратата. Гостите последователно започнаха да навлизат в мача, а Един Джеко първи опитва рефлексите на Бериша.

В 12-ата минута отбраната на " нерадзурите " не се оправи с един ъглов удар. Топката стигна до Побега, чийто опит за удар се трансформира в подабаве към Бремер, който я насочи към мрежата. Силният интервал за домакините продължи с удар от добра позиция на Белоти, който не затрудни съществено Ханданович. Отговорът на Интер бе добър удар на Лаутаро Мартинес с глава и чудесно избавяне на Бериша.

Андреа Белоти, Хакан Чалханоолу
Тимът на Симоне Индзаги имаше проблеми с дейната игра на противника, а в предни позиции не създаваше доста. След половин час игра центриране от фал на Чалханоолу не бе засечено от никой, като двама играчи на Интер се разминаха с топката, която можеше да изненада вратаря, само че Бериша още веднъж се намеси на високо равнище.

Домакините желаеха дузпа за прикосновение сред Ранокия и Белоти в наказателното поле. Бранителят не игра с топката, а с крайници на нападателя. Разглеждането на обстановката от ВАР реферите неразбираемо по какъв начин дефинира, че нарушаване няма. Торо продължи да играе добре и удар на Мандрагора мина около вратата.

След почивката играта стана по-открита и офанзивите се редяха и към двете порти. Интер търсеше равнене, само че това даваше повече благоприятни условия на противника да атакува. Бериша продължи с блестящите си изяви. Вратарят отрази удар на Димарко, а Джеко пропусна отлична позиция, откакто с глава прати топката около вратата.

" Нерадзурите " сътвориха няколко положения, само че Торино имаше съвършен късмет да удвои задатъка си. Брекало мина на слалом през отбраната на противника и се разноски в наказателното поле. Когато реши да стреля, влезлият на почивката Робин Госенс съумя с тялото си да блокира удара и топката не се озова в мрежата. Секунди по-късно Ханданович трябваше да се изявява след удар с глава на Ицо.

Бериша можеше да се трансформира в виновник при едно центриране, само че опитът на Госенс да го трансферира не откри опразнената врата. Малко по-късно вратарят бе на нормалното си равнище, с цел да отрази удар на Видал, който се появи на терена през второто полувреме. Две минути преди края Джеко пропусна страхотна опция да изравни. Той бе оставен непокрит в наказателното поле и единствено трябваше да насочи топката с глава, само че я прати високо над вратата, което накара Симоне Индзаги да падне на колене с ръце на главата край тъчлинията.

Драмата не завърши с постоянното време. В края Побега стреля с глава около вратата, като не се възползва от добра опция. Така се стигна до 93-ата минута, когато Интер изравни. Резервата Алексис Санчес получи подаване от Джеко в наказателното поле и прати топката в долния десен ъгъл на Бериша.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР