Интер спечели с 2:0 срещу Салернитана, но тези две попадения

...
Интер спечели с 2:0 срещу Салернитана, но тези две попадения
Коментари Харесай

Интер вкара само два гола на Салернитана

Интер завоюва с 2:0 против Салернитана, само че тези две попадения бяха най-малкото, с което се отърваха южняците. Точни за нерадзурите бяха Лаутаро Мартинес и Николо Барела.

Това е втора поредна победа за отбора на Симоне Индзаги в Италия. Интер излезе на седмо място в класирането с 18 точки.. Салернитана остава на 12-а позиция с 10 точки.

Домакините откриха с първата си добра офанзива. В 14-ата минута Лаутаро Мартинес получи топката от Николо Барела, пое си я превъзходно с още едно положително допиране я прати в мрежата за 1:0.

Между 32-ата и 38-ата минута пред вратата на Луиджи Сепе вреше и кипеше, само че шансът избави Салернитана. Първо защитник блокира удар на Един Джеко, след това Милан Шкриняр прати топката на сантиметри от гредата. Словакът имаше втори късмет малко по-късно, само че Сепе избави. След това вратарят на гостите извади и шутове на Федерико Димарко и Мартинес.

Втората част стартира с пропуски на Лаутаро за Интер и на Диа за гостите. Все отново в 58-ата минута Хакан Чалханооглу изведе Барела и италианският национал вкара за 2:0.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР