Интер ще опита да привлече в редиците си и защитника

...
Интер ще опита да привлече в редиците си и защитника
Коментари Харесай

Интер подготвя оферта и за Чалоба

Интер ще опита да притегли в редиците си и бранителя на Челси Трево Чалоба. Макар " нерадзурите " към този момент на процедура да си осигуриха услугите на ветерана Франческо Ачерби, в клбуа не са се отказали и от привличането на 23-годишния англичанин. Още повече, че Чалоба е много поливалентен състезател, който може да работи както в центъра на защитата, по този начин и в ролята на халф-бек, а даже и като отбранителен халф.

" Вярвам, че Ачерби ще премине в Интер. Трансферът може да се счита за съвсем сигурен, откакто играчът контракти персоналните си условия с клуба. Освен това те ще създадат и финален опит за Чалоба. Смятам, че той желае да отиде в клуб, където ще играе постоянно. В противоположен случай той би предпочел да остане в Лондон ", разкри трансферният специалист Федерико Ди Марцио.

Чалоба е младеж на Челси, само че до момента не получаваше доста шансове на " Стамфорд Бридж ". Едва през предишния сезон той получи повече благоприятни условия за изява от Томас Тухел, като записа 30 мача във всички шампионати и се регистрира с 4 гола. На този стадий обаче той продължава да е по-скоро със статут на запаса при лондончани.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите мачове от италианските Serie A и Coppa Italia, онлайн, в ефира на MAX Sport 3.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР