Интер приема Ювентус в голямото дерби на Серия А. Сблъсъкът

...
Интер приема Ювентус в голямото дерби на Серия А. Сблъсъкът
Коментари Харесай

Интер и Юве се вкопчват в първото Дерби д`Италия за сезона

Интер приема Ювентус в огромното дерби на Серия А. Сблъсъкът е през днешния ден от 21:45 на „ Джузепе Меаца” и ще бъде излъчен онлайн по MAX Sport 3.

На стадиона през днешния ден се чакат 57 хиляди фенове, като това ще е най-посетеният мач в Италия от началото на пандемията.

„ Старата госпожа” влиза в мача в по-добра форма. Отборът на Макс Алегри подреди шест следващи победи, само че съгласно треньора си любимец за купата остават „ нерадзурите”. В групата се завръща Пауло Дибала, само че аржентинецът най-вероятно ще остане запаса и ще се появи през второто полувреме. В центъра на отбраната ще играят Леонардо Бонучи и Джорджо Киелини, което значи, че Матайс де Лихт ще е на пейката.

Основните терзания в Интер са поради слабото показване на отбора в защита. В последните си 10 мача първенците имат едвам една суха мрежа. Наставникът Симоне Индзаги има единствено една алтернатива към титулярния си състав – дали да заложи на Хакан Чалханоолу вместо Артуро Видал. Стефано Сенси е възобновен от следващата си контузия. Единственият отсъстващ е Хоакин Кореа.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР